Ahojte.. mam jeden problem. Moj kamos sa zmenil velmi... mam 22 on tiez. Bavime sa dost dlho ale chodili sme spolu na zabavy, do baru len on sa zmenil o 180 stupnoch stal sa sneho samotar, nikde nechce ist, len je doma a nechce chodit ani von cez den neviem preco lebo mi to nepovie... mam pocit ako keby uz nechcel zit.. dokonca mi povedal ze uz nechce chodit ani do skoly, uplne sa strani ludi, nechapem mozete mi poradit co s.nim je ako sa mam spravat aby som mu neblizil...
Moj kamos sa velmi zmenil
nikdy sme pred sebou nič netajili... je trochu čudný lebo nikdy nechcel frajerku ale ja som to neriešil je to jeho vec.. ja si myslim že je depresivny... hlavne zo svojho výzoru.. ma geneticku predispoziciu byť chudý a to vadí...... netusím neviem.
Ipsik ja súhlasím :)
Ľudia sa menia a možno ho už nebaví flámovať a opíjať sa!
Možno bol takýto stále ale kvôli vášmu kamarátstvu sa jednoducho prispôsobil. Alebo sa zmenil a každý pôjdete inou cestou. Všetko je možné, no to, že sa zmenil ešte neznamená, že ho musíš odpísať ako kamaráta. Len budete mať iné záujmy a inak budete tráviť voľný čas.
Možno je za tým len jeho rozhodnutie, že chce mať pokoj, nič viac. Hneď za tým netreba vidieť depresiu. Možno to treba brať práve naopak ako pozitívum a nie ako negatívum.
Ahoj, ako prvy krok odporucam cas.
Vzdy ked sa clovek takto radikalne zmeni, nieco za tym je - ina partia ludi, drogy, depresia, mozno problem s rodinou.
Daj mu troska cas a ak ti nepovie, co sa mu stalo a preco sa mu to stalo, tak mu to daj najavo.
Trebars nanho nakric - povedz mu ze ta to zaujima pretoze ho mas rad a nechces onho prist, povedz mu aj ze si pisal na tuto stranku lebo nevies s kym sa poradit uz.
Dolezite je aby si mu prv vyjadril, ze ti na nom zalezi a spomen aj to, ako velmi sa zmenil, co robil predtym a teraz uz nie a poziadaj ho o vysvetlenie.
Nijak inak tuto situaciu asi uz nevyriesis. Drzim palce.
Ahoj. Je fajn, ze sa tak staras o kamarata a ze si sem napisal. Podla mna by
si mal o tom pohovorit s jeho rodicmi a kamos by mal ist na vysetrenie, lebo
to vyzera na depresiu a nemusi sa to skoncit dobre. Ahoj