Ahojte, mám 24 rokov.
Nestretli ste sa niekedy s tým že ste pri sexe nemohli dýchať. Respektíve ste sa nemohli nadýchnuť. Mne sa to občas stáva a neviem čo s tým robiť. Vždy sa snažím dýchať zhlboka....ale väčšinou keď to príde už to nemôžem nijako zastaviť, musíme prestať, ja sa musím posadiť a dostanem ako keby záchvat...ten po 5 minútach rozdýcham, ale je to veľmi nepríjemné. Keď som bola malá tak mi povedali že mám začiatok astmy a malú kapacitu pľúc. Veľmi som to neriešila lebo ma to nijako neobmedzovalo. Dokonca keď mám aj väčšiu fyzickú záťaž, napríklad pri behu tak nemám žiadny problém. Len pri sexe. Nemá s tým niekto skúsenosť? Neviem ani za kým ísť...či na pľúcne alebo kam? :-/
Dýchanie pri sexe
pi vodu, nesmies byt dehydrovana, musis sa predtým napit a aj pocas, potom a sustred sa na na prijemne pocity, nie na toto, napis co ti beha hlavou vtedy -adresa odstránená-
Mám podobný problém... pri sexe som sa zrazu nemohla nadýchnuť a bolo mi na vracanie.. mala som pocit že odpadnem... potom som sa začala cela triasť a nemohla som sa ukľudniť... trvalo to aspoň 20 minút... potom sa mi začala krútiť hlava a dlho som bola maximálne vyčerpaná a dokonca som videla predmety rozmazane... neskôr mi pomohla prechádzka :)... tiež rozmýšľam nad tým k akému lekárovi pôjdem... neviem čo mi bolo