ako ho odnaučiť "slúžiť" rodičom

Príspevok v téme: ako ho odnaučiť "slúžiť" rodičom
nova96

čaute, s priateľom je to super až na jednu vec - keď jeho rodičia potrebujú pomoc tak ide. Zatiaľ bývame každý u svojich rodičov kedže sme študenti, ale asi väčšinu času trávime u mňa kedže mám doma vlastnú izbu. Keď mu ale mama povie že nech príde vtedy a vtedy niečo porobiť tak bez slova ide. Oponuje mi tým že mu požičiavajú auto a dávajú peniaze, ale toto je podľa mňa moc. Nehorázne ma to hnevá že zrazu ráno odo mňa odíde domov aby niečo porobil. Čo mu mám povedať aby sa konečne spamätal???! Snaď nie je soboty keď by nešiel domov niečo robiť.

Gerin

Dievca, ty si akesi sebecke. Ty doma nerobis nic? Kebyze ta rodicia o nieco poziadaju, tak povies nie? Mne by toto vobec nevadilo, naopak, mala som este na strednej takeho priatela, co pomahal doma, najma teda cez vikend a nikdy som sa nad tym nepozastavila. Ja som neodisla nikdy v sobotu z domu, kym som mame nepomohla uvarit a vysat cely dom. A frajer to absolutne chapal, sak som to nerobila denne. Moj otec doteraz aspon raz za tyzden ide k svojim rodicom a porobi cosi....Je to prejav vdaky preboha. A ten tvoj ma pravdu. Dostava peniaze, auto, preto to chce rodicom nejak odvdacit. Ine je nepohnut sa z domu a posluhovat rodicom. A ine je im pomoct sem tam

Marosko-n

Vážené Ženy, uvedomte si , prečo pán BOH určil Muža za hlavu rodiny.? Duchovný svet nebol ešťe objavený, ale funguje !!
Ak sa budete správať k mužovi tak ako určil Boh budete šťastné na veky !
Samozrejme to vyžaduje nájsť si muža, ktorý Vás má rád. Ak má rád svojích rodičov bude Vás mať rád naveky.
Horšie to ,že dnešné ženy stratili Božiu lásku k mužovi, a keď im neskáče ako ženy chcú, tak hneď je rozvod. Lenže manželstvo ak má byť požehnané, tak nemôžu kráľovať obidvaja. Aj sluhovia sú šťastní ak sú si vedomí svojej úlohy.
Takže sa treba rozhodnúť šťastie v manželstve, alebo nešťastie celý život. Treba si nájsť manžela ,ktorý má úctu k rodičom, potom urobí všetko pre to aby ste boli šťastní.
Skôr sa vy žena máte pripôsobiť a snažiť sa zapadnúť do jeho rodiny, však nič zlé nerobia v tú nedeľu
Aj v práci sa vám nevidia ľudia s ktorými pracujete . A musíte to vydržať !! A pre manžela pol dňa nevydržíte, čoho ste hodná ???

Kycera

Vidím, že Ti tu nik neporadil, tak to skúsim ja!
Rada je jednoduchá - nauč ho SLÚŽIŤ len a len TEBE, cicuš!!! ; )
Len či Ťa potom "nehorázne nenahnevá" zasa niečim iným?!
Pozri, sme "sluhovia" a "princezné". A ty zrejme patríš do tej druhej skupiny! A povedz mu to, čo si napísala sem, príp. mu daj prečítať celú diskusiu, aby raz a navždy pochopil, komu má slúžiť! : D

Mesačný princ

Ja by som im pomohol aj keby ma neživili a nedávali mi peniaze...omg

A potom sa ženy divíte, že si vás muži nevážia....

P_N

Čo je na tom zlé?!
Žijete u rodičov, predpokladám, že vás zatiaľ aj živia rodičia, tak prečo by nemal doma pomôcť? Ty by si rodičom nepomohla?
My sme spolu už viac ako 3 roky, žijeme si svoj život z vlastných peňazí, ale je pre nás normálne, že ak ideme domov, tak nakúpime pre budúcich svokrovcov a aj mojich rodičov. Bežne minieme na nákup pre jednu rodinu aj 150 - 200 eur mesačne a príde mi to normálne.
Ak treba pomôcť pomôžeme. Ak vám požičajú auto, malo by vám byť normálne, že si hradíte aspoň naftu a aspoň občas výmenu pneumatík, alebo drobné opravy.

Jaja15

A ty čo, ty doma vašim nepomáhaš? Chalanisko je zjavne dobre vychovaný a nie je lenivý. Do budúcnosti sa javí ako ideálny partner - pracovitý, empatický, ochotný svojim blízkym pomôcť.....Za to , že ty si zle vychovaná a svojim rodičom nepomáhaš, tak to nemôžeš niekomu ani vyčítať ani odnaúčať ho.....Ty vari nepomáhaš doma upratovať, s varením či nákupmi? Ak nie, tak vaši niekde urobili chybu...

Sipka

A co by sa radsej chcela aby bezal za kurvami , nevies dievca co od dobroty , skutocne problemy este len pridu , ked bude sam zarabat , tak potom nech je samostatny ,
Na pozicanom aute , ked ta vyvaza to sa ti paci , ale pomoct to uz nie , do riti by ta mal kopnut