vulgarizmy oplatit nasilim

Príspevok v téme: vulgarizmy oplatit nasilim
blamaz

zdravim.. ak niekto opakovane vulgarne nadava na moju osobu bez akehokolvek mojeho zavinenia, je adekvatne a pripustne ak sa mu trochu fyzicky povyhrazam? alebo ako mam konat ked ma niekto verejne uraza pred ostatnymi ludmi, aby som nebol za zbabelca pretoze doteraz som to nechaval len tak ako to je a neriesil to ale kazdy ma svoje hranice

okolk

Normalne otoč sa a odiď.to je vysoka inteligencia, takato kravina ta predsa nerozhadže, nech si hovorí, ked nebudes reagovat, presrane.
Alebo nech mu nejaka baba vylepí zaucho.

Ipsik

Nuž, také veci by už mali riešiť tí, ktorí sú na to určený spoločnosťou. My tu z toho isto nevyjdeme. Len medzi partnermi je to tak, že medzi sebou sa veľmi neudávajú.

Mafia

O ake nadavky konkretne ide a upresni aj ako sa vyhrazas, pretoze nikdy nevies ako to ten clovek vezme a mozes dostat nieco co neocakavas. Zvlast opatrne a zvazuj co komu povies a urobis ak mas rodinu, deti...

netreba

Ipsik, minule ju priateľ tľapol po zadku a ona mu dala takú facku, že mu zlomila nos, a ešte chcela zavolať naňho políciu. Predtým sa hádali, vyprovokal ju, nadával jej, tak ona mu vylepila a priateľ ju myslím len chytil silno za ruky a chcel ju skľudniť, no urobila z toho drámu, že ju priateľ fyzicky týra.

Ipsik

A kto je Ferrihitka? A čo nezvláda? A ešte je k tomu aj agresívna? Kvalita je kvalita:-) Helou, helou, helou, helou - ha, ha.

netreba

Ferrihitka, doteraz som si myslela, že Messje je len zaujatá voči tebe, ale fakt by si už mohla začať niečo robiť s týmto tvojím agresívnym prístupom, nezvládaš to sama!