Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

žiarlivosť

Príspevok v téme: žiarlivosť
ann28

Čo je chorobná žiarlivosť? ja už naozaj neviem, či je toto v poriadku, alebo môj priateľ je naozaj chorobne žiarlivý. Vôbec mi neverí a pritom som mu na to nedala žiadny dôvod, aspoň o tom neviem teda. No nie som typ ženy, čo má potrebu behať za druhými, nie som na žiadnej sociálnej sieti, má k dispozícii môj telefón, nakoľko nemám čo skrývať, nemám s tým problém aby si ho pozrel. Väčšinu času trávim len v práci a doma, najradšej chodím po vonku len s ním, takže sme väčšinou vonku spolu. No jemu vadí, že sa na niekoho vraj pozerám, pritom to tak nie je. Normálne bol schopný sa so mnou za to rozísť, že videl že som po niekom pozerala, no neviem o tom. Teraz najnovšie som bola ráno u lekára a nepovedala mu to predtým, obviňuje ma že som bola za druhým, absolútne ho nedokáže nič presvedčiť, že som naozaj u toho lekára bola . Pritom videl papiere, vpich na ruke, že mi brali krv. Zase sa chcel za to rozísť. Zo všetkého ma upodozrieva, kde som, čo som, prečo tak dlho...a to som bola len v obchode :/ neviem už čo si o tom myslieť, na jednej strane je veľmi fajn, rozumný a na druhej strane sa takto správa. Bývame spolu cca rok, ja mám 28, on je o desať rokov starší. Nechcem ho kvôli tomu stratiť, no začína to byť neznesiteľné, vidí vo mne neverného človeka, no nemá na to žiaden dôvod.

Lary

Keď poviem áno znamená to áno a nebudem hovoriť áno určite naozaj prisahám a neviem ešte čo.Keď poviem nie znamená to nie .Keď mi niekto neverì poviem mu to inak aby to pochopil ale ak jemu to nestačí je to jeho problém.Mňa by to veľmi urážalo ak by ma partner takto upodozrieval.Poslal by som ho do prdele na tvojom mieste.Nehnevaj sa alebo hnevaj sa ale ty si nevážiš samù seba a tak si ta nebude ani on vážiť.Čìm bude staršì bude to horšie evidentne sa cíti ohrozený a má slabe sebavedomie ak vidì za každým rohom bubáka.