Ahojte
Chcem poradit, bol som s byvalou priatelkou 5 rokov. Stala sa taka vec ze ona sa zmenila koli mne a ja nie. Vzdy som si hovoril ze to dokazem a stale nic. Sme bez seba uz mesiac a cosi. Najskor to bola pauza s jej strany ale kedze som to nedokazal rozdychat robil som hluposti akoze pil a prosil ju. Potom som stratil casom pracu takze som doma. Nemam kde ist a ani s nikym lebo uz mam kamaratov co su zenaty a maju deti alebo su niekde prec. Neustale na nu myslim aj ked sa idem orejst, idem cvicit, idem sadnut sem tam s kamaratom. Ked dojdem domov tak mi chyba v tej posteli. Ako hovorim vsade ju vidim. Obaja sme rovnake znamenia byci a ja som 21.4 a ona 22.4. Pocas nasho vztahu boli aj pekne aj zle chvile. Vzdy ked idem niekam kade sme chodili tak nedokazem sa tomu vyhnut. Sice chyba rozchodu bola vo mne lebo ja som nezmenil to co ona chcela. Aj sme sa hadali a aj nadavali ale vacsinou som to bol ja. A aj som par x sa zbalil ale hned vybalil. Ona ma milovala a ja som to nerespejtoval. A teraz som si uvedomil jednu vec ze preco som to robil o co mi islo. Aj inym dievcatam som pisal a vedela o tom. A teraz po rozchode ani ziadnu nechcem vidiet, ani pisat nic s toho. Svoje chyby som si dost neskoro uvedomil. A aj som zistil ze sa stretava s biekym inym. Ano je to moja vina ale boli to ze som fakt taky hajzel kokot a neuvedomil som si to skor. Ja fakt nechcem ziadnu inu lebo ona bol moj anjelik. Viem ze mi tu budete nadavat aspon si to zasluzim. Len chcem rady od vas. A ci sa mi oplati este bojovat ked si nechce so mnou pisat, zablokovala si ma a kopec toho. Taka zena si zasluzi lepsieho. Mrzi ma to co som jej robil a stale placem. Lebo som si to neuvedom9val.
Najskor pauza potom rozchod
Zasluzi si lepsieho. Nie takeho, ktory o nu stoji iba vtedy, ked ju straca. Daj jej uz pokoj.