plod nevidieť ani po 2. vyšetrení

Príspevok v téme: plod nevidieť ani po 2. vyšetrení
cica987

Dobrý deň, chcem sa opýtať - upokojiť. Poslednú menštruáciu som mala 6.2.2017. Keď mi v marci nechodila menštruácia, spravila som si testy a pozitívne. na druhý deň - 17.3.2017 som bola u gynekologičky, avšak zatiaľ nič nevidela. Odobrala mi krv a v pondelok mi oznámili že sa tehotenstvo potvrdilo a mám prísť o 2 týždne. Tak som bola dnes ráno, avšak stále tam nič nevidela. Vystrašila ma. Pýtala som sa či je to normálne a ona že to bude vedieť až z krvných testov, ktoré mi zobrala dnes. Mám si zavolať až v pondelok. Čo to môže znamenať? Je to nomálne keď plod ešte stále nevidieť? Menštruáciu som stále nedostala, prsia sa mi zväčšili, občas mám bolesti v podbrušku ako pri menštruácii ale to mi povedala že je normálne, krvácať som nekrvácala. Ďakujem za odpovede

denisaf

ja si myslim ze ide o to mimomaternicove lebo tam zvykne zenu pobolievat v podbrusku ale niesom lekarka takze nedokazem posudit... kycera ti dobre pise nech este pockas predsa len si kratko tehotna drzim palceky

Kycera

Ahoj, Cica!
Konečne sa tu objavila baba, kt. si o sebe myslí, že je kočka! : )
Možnosti je viac - buď sa nejedná o tehotenstvo, jedná o mimomaternicové tehotenstvo (Denisaf) alebo je na vine ultrazvuk, ak "lekárka nič nevidela".
Musíš to vydržať. Niekedy okresný gynekológ nevidí ani 4cm myóm na maternici a až "pozdrav (snímka zo sona) od kolegu z univerzitnej nemocnice" mu vyčistí zrak!