Dobrý deň, chcem sa opýtať - upokojiť. Poslednú menštruáciu som mala 6.2.2017. Keď mi v marci nechodila menštruácia, spravila som si testy a pozitívne. na druhý deň - 17.3.2017 som bola u gynekologičky, avšak zatiaľ nič nevidela. Odobrala mi krv a v pondelok mi oznámili že sa tehotenstvo potvrdilo a mám prísť o 2 týždne. Tak som bola dnes ráno, avšak stále tam nič nevidela. Vystrašila ma. Pýtala som sa či je to normálne a ona že to bude vedieť až z krvných testov, ktoré mi zobrala dnes. Mám si zavolať až v pondelok. Čo to môže znamenať? Je to nomálne keď plod ešte stále nevidieť? Menštruáciu som stále nedostala, prsia sa mi zväčšili, občas mám bolesti v podbrušku ako pri menštruácii ale to mi povedala že je normálne, krvácať som nekrvácala. Ďakujem za odpovede
plod nevidieť ani po 2. vyšetrení
ja si myslim ze ide o to mimomaternicove lebo tam zvykne zenu pobolievat v podbrusku ale niesom lekarka takze nedokazem posudit... kycera ti dobre pise nech este pockas predsa len si kratko tehotna drzim palceky
Ahoj, Cica!
Konečne sa tu objavila baba, kt. si o sebe myslí, že je kočka! : )
Možnosti je viac - buď sa nejedná o tehotenstvo, jedná o mimomaternicové tehotenstvo (Denisaf) alebo je na vine ultrazvuk, ak "lekárka nič nevidela".
Musíš to vydržať. Niekedy okresný gynekológ nevidí ani 4cm myóm na maternici a až "pozdrav (snímka zo sona) od kolegu z univerzitnej nemocnice" mu vyčistí zrak!
Denisaf-správne asi to bude tým
možno ide o mimomaternicove tehotenstvo...