odlakala byvaleho teraz mi otravuje sucasneho

Príspevok v téme: odlakala byvaleho teraz mi otravuje sucasneho
mi11i

Takyto problem.

Kedysi som chcela jedneho chlapa, volajme ho Dusan, aj sme zacali chodit. Na neho sa ulakomila este jedna zena, volajme ju Rita. Bola to znama mojich znamych, s ktorymi sme chodili von. Vtedy sa akurat rozvadzala. Stale za nim chodila, volala ho vzdy, ze potrebuje pomoc, vecne boli spolu, bol, akoby mu ucarovala.

Skoncilo to tak, ze mna nechal, ale nezacal si ani s nou. Vtedy ma dost ohovorila a tvarila sa, akoby ja som bola ta zla, pritom ona sa nam votrela do zacinajuceho vztahu. A dost drsne. Teraz ma ona noveho frajera, volajme ho Ondrej.

Teraz mam noveho priatela, volajme ho Stevo. Bolo to OK, az...

Ked si vyjdeme partia von a nie je tam jej frajer, ona stale beha za Simonom. Stevo ide k baru, ona za nim, Stevo ide na parket, ona tiez. Stevo si sadne, ona si vzdy, ked sa da, sadne k nemu. A zpoza neho sa na mna skeri. Z druhej strany pri nom sedim ja a citim sa potom hlupo. Akoby som mala sutazit o svojho chlapa. Ked tam on nie, vzdy povie na mna hlupu narazku alebo ma nejako urazi, napr. ze ci sa citim ako zena, ked mam male prsia, samozrejme, ked je tam aj Stevo sa tvari ako ta najmilsia zena a hadze usmevy na vsetky strany. A raz, ked bola opita, z nej vyliezlo, ze by ma najradsej dala zbit. Ale toto sme poculi len my dve, nikto dalsi pri tom nebol.

Stevo teraz zacal chodit na jeden sport, horolezecku stenu, a ona sa hned pridala k nemu. A hoci ma ona svoje vlastne auto, on zachadza este po nu. Nie, na benzin mu neprispieva. Pre mna tento sport nie je, nemam rada vysky. Obcas s nimi tam idem aj ja, ale len ako divacka. Ked som tam, spravaju sa normalne. Hoci za nim vsade lezie... A on ju nejako nestopne. Tam sa nikdy nemozeme porozpravat sami.

Ked je tam aj Ondrej, je samozrejme pri Ondrejovi a tvari sa ako poslusna a hanbliva zena

Ked som zacala tuto temu so Stevom, povedal, ze zbytocne ziarlim, lebo oni su kamarati a ona ma predsa frajera. Ona je vsak ten typ zabavnej a usmievej zeny, co na tom, ze hadze aj falosne usmevy, ked to vidim ja, ale on to nevidi? Ja som praveze ten typ, co sa nevie pretvarovat.

Neviem, ci mi to robi naschval, aby som ziarlila, lebo sa mi chce pomstit alebo po nom naozaj ide?

Ja sa priznam, ze ziarlim.

Dakujem za rady.

mbrezy

Bože, že takéto trápne k*rvičky sa vždy nájdu a že sa vôbec nehanbia za seba? Ak môžem ideálne by bola kombinácia viacerých komentárov. Najlepšie by bolo sa jej zbaviť/resp. sa s ňou nestretavať lenže ked naozaj väčšina vašich dobrých kamarátov je v tom istom kruhu tak je to nemožné. Zároveň, čomu by to pomohlo keď už s t ním chodí na to horolezectvo. Mňa skôr zaráža, že si to doteraz nikyo nikdy nevšimol. Tvoj priateľ dobre beriem možno je fakt opatrná, ale ostatní? Kamarátky? Kamaráti? To všetkých vie takto oblbnúť? Tak ako tu jedna písala použij jej taktitku buď na svojho priateľa taká pred ňou milá aby sa vo vlastnom jede uvarila. Osobne by som ju skúsila v spoločnosti svedkov naschval opiť, keď je taka "odvážna" určite by z nej vypadlo.niečo z coho by sa uz nevyhovorila. Alebo ju niekedy normalne nahraj ked budete sami.

gusky

fenk sui neni o bosoráctve. Je to čínsky spôsob organizovania priestoru. Niekde som čítala, že firma Sony si všetky budovy dáva stavať podľa tejto metódy.

mi11i

Vtedy, keď mi chcela prebrať toho predošlého frajera, to som ešte trochu "chápala", lebo vtedy sa rozvádzala. Tak som si hovorila, že si chce niečo dokázať. Že sa bojí, že zostane po rozvode na ocot. Ale nechápala som, prečo si nehľadá voľného?

Ale prečo tak behá teraz za mojim súčasným priateľom, ak má svojho frajera? A jej súčasného frajera poznáme aj my, je to chlap s rozumnými názormi.

Môže to byť tak, ako ste mi písali, že sa ma snaží vyprovokovať. Rozmýšľala som aj nad tým, že poviem svojmu frajerovi, ako na uráža a vyhráža sa mi, ale bojím sa, že mi neuverí a bude ma pokladať za klebetnu a žiarlivu a ako správne poznamenala jedna z vás, "všadevidímproblem". Ona sa totiž pred ním ku mne správa veľmi milo a priateľsky. Dosť si mi však pomohla, skúsim to uviesť do praxe, hoci to bude stať veľké úsilie.

Nejaká z vás mi radila, že nemám žiadnemu známemu o vzťahu hovoriť. Ale ako utajiť vzťah, keď nás hocikedy náhodou stretnú v meste ako ideme ruka v ruke? To ho mam poprieť, že nič medzi nami nie je? Nie som vydatá a on nie je tajný milenec, aby sme sa schovávali.

Niekto sa ma pýtal, či nie je bosorka. No, spomínala už, že sa venuje Feng suej a to hlavne v rámci vzťahov. Občas mám taký pocit, že nielen on, ale aj iní chlapi sú pri nej ako zhypnotizovani. Akurát, že za inými chlapmi nebehá, čo viem.

Irina559

Jezisi to je chudera :D:D:D uplne mi je z nej smiešno :'D....taka pizda by bola najradsej keby si sa ty koli nej so svojim frajerom vadila...aj podla mna si na tom masti ego, tvojmu frajerovi masti jej zaujem a pozornost, ten to riesit nebude, vyjdes z toho jak hysterka, ziarlivka, furtmasniecimproblem. To jak sa s tebou bavi? Co si jej na to povedala ked vytrepala zeby ta nechala zabit ? :D ....jej robi radost ze ziarlis, ze to riesis, ze ta to trapi. Z vysoka sa na nu v*ser. Ked zasa budete spolu same, normlane jej povedz ze je ti jej luto. Taka chudera. Nebojuj cez frajera bojuj s ňou. Spravaj sa sebavedomo, ukaz ze ju mas hlboko v ***, ze ta nemoze ohrozit a vezmes jej tym vsetky karty. Pred nou bud na frajera viacej mila, hladkaj, cmukaj ukaz ze nemas ziadny problem nech aj ona vykypí ;) nech aj praskne ropucha ...ked sa chce hrat takto, tak sa tak hraj...aky pozica taky vrat, chapes co tym myslim...neries to s nikym, ani o tom nerozpravaj, nedavaj jej zbytocne tromfy do ruk...vsak samej ti jej musi byt luto zakomplexovanej, falosnej, nevyrovnanej chudery, nenechaj sa strhnut na jej uroveň tym ze na teba bude platit co povie alebo urobi...prizvukujem ze cez frajera to uz neries ked on ma o nej taky pekny obrazok utvoreny, ten to nepochopi ani v slzach ked mu o tom budes rozpravat :D zatni zuby, a vyšachuj ju....

Lollka

Porozpravaj sa o tom s tvojimi priatelmi, povedz im ako ti ublizuje a popros ich, nech jej nedavaju ziadne info o vas dvoch ci o tebe. Ak ti priatelia za nieco stoja tak to pochopia, ak nie, tak si nezasluzia byt tvojimi priatelmi. Ona je evidentne zakomplexovana zenska, nejde jej primarne o tvojho priatela, ide jej primarne o to tebe alebo proste niekomu skodit. Nemusis rozmyslat nad tym, ci si jej niekedy v minulosti neublizila, pravdepodobne nie, toto z jej strany nebude pomsta za nieco, ale riesenie vlastneho komplexu. Jeden vztah ti uz znicila a skusa to zase, ak sa jej to podari, ziska chvilkovy pocit vitazstva a podpori to jej ego. Porozpravaj sa o nej aj so svojim priatelom, povedz mu, co ti spravila v minulosti, ako ta ohovara a ponizuje. Povedz mu, ze mas pocit ani nie toho, ze ti ho chce prebrat, ale skor toho, ze ti chce ublizit a znicit ti uz druhy vztah. Ak je tvoj priatel inteligentny a ma ta rad, tak to pochopi. Popros ho, nech sa s nou nestyka, ze ti to vadi, proste nechces mat vo svojom okoli ludi ktori sa ti snazia umyselne skodit.

kiddo

Chlapi nie su blbi. Ja sa tak trochu obavam, ze ten tvoj to vidi a lichoti mu to. A jasne, ze pred tebou bude tvrdit, ze nijeeee.

a_dr1a

Snazila som sa drzat si od nej odstup. Aj bol od nej pokoj, skoro sme o nej nepoculi, az kym sa nedozvedela od znamych, ze mame vztah.
= citas sa?? Kym sa nedozvedela od znamych o tebe a o vas dvoch. Takze prave kvoli tomuto musis vylucit vasich spolocnych znamych, aby prisla o zdroj informacii.
A zas mi nechci nahovorit ze mate vsetko spolocnych priatelov a znamych. To ani nejde

Ale ona sa v poslednom case stale trepe tam, kde sme my, hlavne on, proste sa dopocuje, kam ideme alebo kam on ide a uz sa tam trepe aj ona. Ved aj na ten sport sa prihlasila po tom, ako zistila, ze tam chodi on.
= citaj moju prvu odpoved hore vyssie.
+ Kym sa nedopocula od znamych - kam idete, ci kde chodi tvoj priatel vo volnom case, ci ake ma zaujmy - tak by nebola v rovnakom case na rovnakom mieste ako vy dvaja, ci tvoj priatel.
Takze kvoli tomuto musis vylucit tych vasich spolocnych znamych aby nemala infa, tuk tuk ti na celo

A tiez nechcem zahodit kamaratstva kvoli tejto zenskej.
= vyber si. Kamaratstva ci vztah. Co ti stoji viac za to? A zas sa opakujem, ale netvrd mi, ze mate vsetko rovnakych spolocnych znamych. To ani nejde. Ani sestry nemaju spolocnych znamych priatelov ai

Okrem toho, ked by som ju hoci vylucila, co z toho, ak jemu to nevadi alebo to nevidi, ze za nim dolieza?
= prilezitost robi zlodeja. Ked nema na teba, na vas ci priatela dosah, nebude za nim a za vami doliezat.
Inak by musela kontaktovat priamo jeho: ze kam ide - na aky sport - na aku akciu ai, aby tam mohla byt aj ona prave vtedy spolu s nin ci s vami.

Lahke

BJ

Vyzera, ze po tebe ide... teda uvedomuje si, ze ti vtedy ukradla chlapa, pokazila ti vztah. dovtedy si ju nepoznala? je to energeticky upir, alebo take nieco... mozno carodejnica, su zeny co skodia, alebo mrchy, potvory, co robia zle zamerne, vyberu si obet. A na nu sa prisaju.
Musis sa jej zbavit potvory. Nespravila si jej nieco predtym? Este za toho prveho vztahu? Kvoli niecom na teba utoci.