Takyto problem.
Kedysi som chcela jedneho chlapa, volajme ho Dusan, aj sme zacali chodit. Na neho sa ulakomila este jedna zena, volajme ju Rita. Bola to znama mojich znamych, s ktorymi sme chodili von. Vtedy sa akurat rozvadzala. Stale za nim chodila, volala ho vzdy, ze potrebuje pomoc, vecne boli spolu, bol, akoby mu ucarovala.
Skoncilo to tak, ze mna nechal, ale nezacal si ani s nou. Vtedy ma dost ohovorila a tvarila sa, akoby ja som bola ta zla, pritom ona sa nam votrela do zacinajuceho vztahu. A dost drsne. Teraz ma ona noveho frajera, volajme ho Ondrej.
Teraz mam noveho priatela, volajme ho Stevo. Bolo to OK, az...
Ked si vyjdeme partia von a nie je tam jej frajer, ona stale beha za Simonom. Stevo ide k baru, ona za nim, Stevo ide na parket, ona tiez. Stevo si sadne, ona si vzdy, ked sa da, sadne k nemu. A zpoza neho sa na mna skeri. Z druhej strany pri nom sedim ja a citim sa potom hlupo. Akoby som mala sutazit o svojho chlapa. Ked tam on nie, vzdy povie na mna hlupu narazku alebo ma nejako urazi, napr. ze ci sa citim ako zena, ked mam male prsia, samozrejme, ked je tam aj Stevo sa tvari ako ta najmilsia zena a hadze usmevy na vsetky strany. A raz, ked bola opita, z nej vyliezlo, ze by ma najradsej dala zbit. Ale toto sme poculi len my dve, nikto dalsi pri tom nebol.
Stevo teraz zacal chodit na jeden sport, horolezecku stenu, a ona sa hned pridala k nemu. A hoci ma ona svoje vlastne auto, on zachadza este po nu. Nie, na benzin mu neprispieva. Pre mna tento sport nie je, nemam rada vysky. Obcas s nimi tam idem aj ja, ale len ako divacka. Ked som tam, spravaju sa normalne. Hoci za nim vsade lezie... A on ju nejako nestopne. Tam sa nikdy nemozeme porozpravat sami.
Ked je tam aj Ondrej, je samozrejme pri Ondrejovi a tvari sa ako poslusna a hanbliva zena
Ked som zacala tuto temu so Stevom, povedal, ze zbytocne ziarlim, lebo oni su kamarati a ona ma predsa frajera. Ona je vsak ten typ zabavnej a usmievej zeny, co na tom, ze hadze aj falosne usmevy, ked to vidim ja, ale on to nevidi? Ja som praveze ten typ, co sa nevie pretvarovat.
Neviem, ci mi to robi naschval, aby som ziarlila, lebo sa mi chce pomstit alebo po nom naozaj ide?
Ja sa priznam, ze ziarlim.
Dakujem za rady.