Ahojte bývam na intráku s jednou babou ktorá je hrozne ironická..vždy ked sa jej chcem niečo spýtať..odpovie mi štýlom ako keby som ju neskutočne otravovala a mala IQ - 40. Napr. minule boli v chladničke vylomené dvierka..ked som otvorila chladničku automatikcy zo mňa vyletele..čo sa to stalo? Jej odpoveď asi sú vylomené dvierka..Ježiši to nevidíš? ..Vieš ked sú dvierka vylomené asi ich treba aj opraviť ..vieš to sa tak robí....a pod. Proste hnusne odpovedá..
Alebo keď som večer prišla boli dvierka opravené ale vybehla na mňa s tým, že ona ich musela opravovať a že či by som sa nemohla aj ja pričiniť nabudúce že ona za mňa nemieni robiť všetko..akože v pohode by som ich opravila ale radšej som šla vtedy z izby preč....proste niečo urobí sama od seba bez toho aby mi povedala že to mám urobiť ja..a potom na mňa vybehne že som nič neurobila
Ked sa jej nedajbože spýtam niečo do školy..a zo srandy poviem ja hlava deravá na toto som zabudla..tak odsekne to teda si Bože ty raz zabudneš aj samu seba..alebo To Ti vážne necvaklo? Alebo ježiši to vážne..alebo Bože ty si ale...a pod.
Ja som citlivý introvert..vždy ma to tak zraní že v tej chvíli neviem odpovedať...ale potom je vo mne vnútri taký hnev že v noci aj do rána nespím..
Mám chuť už s Ňou nejako zatočiť...ale ked jej poviem, že nech mi priamo povie čo jej vadí vždy povie len nič mi nevadí..to sa Ti len zdá a pod.
Ako prosím vás na takéto mrchy ? Ako s nimi zatočiť?