Nepríjemná spolubývajúca

Príspevok v téme: Nepríjemná spolubývajúca
mrchaspolub

Ahojte bývam na intráku s jednou babou ktorá je hrozne ironická..vždy ked sa jej chcem niečo spýtať..odpovie mi štýlom ako keby som ju neskutočne otravovala a mala IQ - 40. Napr. minule boli v chladničke vylomené dvierka..ked som otvorila chladničku automatikcy zo mňa vyletele..čo sa to stalo? Jej odpoveď asi sú vylomené dvierka..Ježiši to nevidíš? ..Vieš ked sú dvierka vylomené asi ich treba aj opraviť ..vieš to sa tak robí....a pod. Proste hnusne odpovedá..
Alebo keď som večer prišla boli dvierka opravené ale vybehla na mňa s tým, že ona ich musela opravovať a že či by som sa nemohla aj ja pričiniť nabudúce že ona za mňa nemieni robiť všetko..akože v pohode by som ich opravila ale radšej som šla vtedy z izby preč....proste niečo urobí sama od seba bez toho aby mi povedala že to mám urobiť ja..a potom na mňa vybehne že som nič neurobila
Ked sa jej nedajbože spýtam niečo do školy..a zo srandy poviem ja hlava deravá na toto som zabudla..tak odsekne to teda si Bože ty raz zabudneš aj samu seba..alebo To Ti vážne necvaklo? Alebo ježiši to vážne..alebo Bože ty si ale...a pod.
Ja som citlivý introvert..vždy ma to tak zraní že v tej chvíli neviem odpovedať...ale potom je vo mne vnútri taký hnev že v noci aj do rána nespím..
Mám chuť už s Ňou nejako zatočiť...ale ked jej poviem, že nech mi priamo povie čo jej vadí vždy povie len nič mi nevadí..to sa Ti len zdá a pod.

Ako prosím vás na takéto mrchy ? Ako s nimi zatočiť?

Mesačný princ

Prezleč sa za nejakú rozprávkovú bytosť a keď budeš s ňou na izbe, tak jej vždy odpovedaj ako tá bytosť :) Ozaj to funguje, po čase ju to prestane baviť a možno sama utečie :D

BJ

Nie, nahlasil som iny, ktory bol pod tym, a uz ho nevidis. Samozrejme moderator ho dal dole... Ta druha veta bola k tomu prispevku, co bol pod nim. a tam to vybodkovane teda rozhodne nebolo. ale ani bodky by som sem nedaval, citaju to tu aj deti.

Brigita232

BJ to nemyslis vazne, ze si ten prispevok, kde niekto radi, aby ju poslal do p..e a este to takto vybodkoval nahlasil... Ty musis byt neskutocny trapko bonzacik, iste si v kolektive oblubeny...Ja som jej chcela poradit to site a pritom vulgarny slovnik nepouzivam, ale viem, ze na takychto ludi to zabera vyborne a okrem toho tej spolubyvajucej treba povedat, ze ked sa mieni takto chovat k tebe, budes sa rovnako aj ty k nej, takze...nech si to rozmysli, ze si bola k nej slusna, ale stacilo a ak ma nejake osobne problemy, nech si ich laskavo nevylieva na tebe. Netreba si davat servitku pred usta, musis sa to naucit, ze nie vzdy pekne a dobre slovo pomaha na blbych ludi, zobudi ich az to, ak sa k nim zacnes spravat rovnako, ako ini k tebe.

lienka_1

ja by som sa k nej spravala rovnako ako ona k tebe....normalne jej odpovedaj tak ako ona. uvidis ci sa nieco zmeni.

gusky

Dobre tu radíte mnohí aj s tým poslať ju niekam, lenže nie každý je taká nátura že to dokáže. Citliví ľudia nemajú na to gule, skôr sa stiahnu a vovnútri trpia. To také beštie samozrejme využívajú a takej obete sa len tak nepustia. Asi by sa náramne radovala keby zistila, že ty kvôli tomu celú noc nespíš. Ale keď si uvedomíš že tá krasotinka má svoje skryté trápenie ktoré aj ju zožiera, lebo inak by nebola taká hnusná, tak potom ti možno bude ľahšie. Ak sa dá presťahuj sa, ak nie, sústreduj sa radšej na niečo iné ako na ňu. Introverti to majú ťažké lebo im niekedy vadia aj normálne prejavy povedzme len neslušných alebo tupých ľudí. Všetko si berú k srdcu, nevedia sa vybodnúť na to čo kto hovorí a ako sa k nim správa. Samozrejme nemyslím keď im niekto vyslovene ubližuje. Ale rečiam neni treba pripisovať väčší význam než v skutočnosti majú. Takého blbca možno ani nenapadne že sa správa ako debil, lebo je proste nevychovaný. Tá tvoja spolubývajúca tiež inteligenciou asi nežiari preto je škoda nad ňou vobec rozmýšľať.

Moireal

Jak ti tu pisu,vrat jej rovnakou mincou. Vybija si na tebe vlastne mindraky,aby sa citila lepsie. Taketo chudery poznam. Pre mna osobne je lepsi otvoreny konflikt ako takato typicka zenska pasivna agresia. No ani to sa neda vydrzat donekonecna pokial si ty ta citlivejsia. Tiez suhlasim,ze sa energeticky prizivuje,treba razne zakrocit a nebat sa. Lebo jej to robi dobre,moc dobre. Povedz jej,ci si nahodou doma nezabudla vibrator ked je taka milucka. :-)

kiddo

To su take typy ludi, ako Forever young v jej temach, proste vkuse musia mat so vsetkym problem, nechcu problem riesit, chcu sa hadat a potrebuju sa vozit po druhych. Normalne jej nabuduce povedz sucho "Chod do p..e" a rob si dalej svoje akoby ani neexistovala. Nic z toho nie je tvoja chyba. Ona keby fakt chcela pomoc s dvierkami, pocka na teba a povie ti, nech to spolu opravite. Lenze ona sa vyziva v tom, ze moze po tebe bliakat. Tak ju posielaj do p..e kazdy raz, co to urobi. A dalej s nou nediskutuj. Potrebujes jej dat najavo, kde su jej hranice. Hlavne si kvoli nej prestan robit vycitky.