Palenie a trpnutie noh ,tlaky pri srci,zavraty atd...

Príspevok v téme: Palenie a trpnutie noh ,tlaky pri srci,zavraty atd...
Natalka255

Mam 13 rokov a mám zdravotné problémy : začalo sa to palenim noh všeci sme si myslely že mam cukrovku no nebolo to tak ...potom k paleniu my pribudli tlaky na hrudi a krče pri srci vysoky tlak aj ked somm len sedela a zavraty potom pred asi polrokom som bola vynikajuca beškina mala som prve miesta no teras nubehnem ani 600 metrou možno ano ale taško ....potom my poslednej dobe trpnu nohy bola som na vyšetrenie na civnom no vraj mam vpohode cievi potom ma doktorka vyšetrila a zobrala my krv nič nezistili len mam zvišene ASLO no a doktorka ma poslal do Lučenca ku panovy doktorovy Mudr.Jakab no zatial nik nevie čo my je a mam len 13 a ma problemy ako 70 ročna žena ....

Natalka255

Dakujem pekne :)........a ano s ASLOM ma poslali na krčne a s chrbticou mam problemy ma ju asi krivu po mamke Znovu dakujem pekne :) Napišem ked budem vediet od doktorou vysledky :)

Kycera

Natálka,
nie som lekárka. : ) A pokojne tykaj! Odhadla som to podľa toho, čo si napísala. Okrem toho máš alebo môžeš mať aj iné problémy, napr. s chrbticou,...
Zvýšené ASLO zasa hovorí, že si prekonala infekciu, kt. vyvolal betahemolitický streptokok alebo ho ešte v tele máš.
Tak daj o sebe vedieť. A uzdrav sa čo najskôr!!! : )

Natalka255

Dakujem pekne skonzultujem to zo svojiou lekarkou a ......Ak sa možem opitať ?...Vy ste doktor /ka alebo len z vlasnych skusenosti ste to odhadly ?

Kycera

Natálka,
za Tvoje problémy môžu obličky! Tie spôsobujú pálenie nôh, aj vysoký krvný tlak. A ten zasa problémy so srdcom.