Ako najdem cloveka ked neviem meno, ani priezvisko? Nemam jeho fb ani neviem kde byva.
Da sa to? Ak ano, ako?
Ako ho najdem ked neviem ani jeho meno ?
skus niekoho kontaktovat z tej firmy, kazdy rad pomoze, aj takto anonymne by som ti pomohla, len nerobim v takej firme :D
oni tam musia mat spojovatela, nieco si vymysli, alebo chod na vratnicu a povedz ze chces volat a mezitym si to pofot a potom hladaj
musi sa to dat
Ked vies firmu, daj si to vyhladat na linkedin socialnej sieti.
Irina,
: D!!!
Ziadne vypytovanie sa neprichadza do uvahy, vsak pisem moze byt zenaty, mat priatelku. Firma ma 800zamestnancov a nepoznam tam nikoho az tak, ze by mi v tom pomohol. Skusim este ten fb.
Je to trapne, co uz.
Pockaj a neni to nahodou moj frajer ? Ci nejdem sama proti sebe :'D :'D:'D
Tak to asi tak ma byt, ze ostane pre teba stratený ;) ....ale mozeme hladat aj dalsie moznosti:D ani nikoho ineho z tej firmy nepoznáš ? Čo by ta doviedol k jeho menu ? Dá sa do firmy zavolat? Nejaka recepcia alebo infolinka...neviem co to je za firmu...mohlo sa stat zeby ti mohol dobre poradit alebo nejako pomoct vyriesit nejaky problem zo svojej pozicie ? Zavolat, povedat ze Pán odtial a odtial mi velmi pomohol, chcem mu poslat darcekovy kos ale zabudla som jeho meno tak nevies co napisat do karticky aby sa k nemu dostal :D nema priamu linku na jeho oddelenie? Zavolaj vsak sa predstaví, nieco si vymysli... alebo znova prebehnut fb, insta, lajkovane fotky, nevies ani ake ma auto? Ak teda chodi autom...neviem kde si ho denne vidala, na parkovisku nie ? Zeby si sla mrk spz ;) spz zadat do online kontroly stk a mozno ti vyhodi meno majitela ak ho ma v osobnom vlastnictve, ked na firmu zasa sme na zaciatku :D niekde musi byt, firma nezverejnuje ani ziadne správy, nemá recenzie, vies ako sa vola majitel firmy, pobocky? Nedá sa nájst cez neho na soc.sietach? A mozno nikde nemá žiadny účet ...asi ho nehladas pre nic za nic....na konci to moze byt mila historka pre deti, boh vie:D citim sa jak dement pri písaní všetkych tych možností, ale kto hladá nájde ....teraz ma vsak uz nic ine nenapada...
Uz som ho skusala hladat podla firmy na fb aj cez pokec a badoo...muzov z okolia podla veku. Kebyze ho najdem napisem mu isto. Ani neviem ci ma priatelku, moze byt aj zenaty. Ani to neviem, preto tu pisat presne firmu a jeho opis nebudem. Nestihla som to kym som ha vidavala denne, uz je asi neskoro.
Jj ked vies kde pracuje odpichni sa od toho, zadaj do googla firmu ci ti nevyhodi nejakych pracovnikov, tych pozri na fb, ci ho nemaju v priateloch snad podla fotky spoznas, hod firmu do fb ci ju nema lajknutu atd atd atd, na SR kazdy kazdeho pozna, málo nás tu je... Otazne je, ze ked nevies ani jeho meno ani nic ci ma vobec on zaujem o kontakt s tebou :D druha vec aj keby si si ho nasla tak co povies ? Ze nahoda ? :D
Ked vies kde pracuje tak sa tam vyprav a pockaj si ho pred robotou. Len ci to nebude trapne a ponizujuce.
hladam cloveka ale neviem o nom nic. po precitani temy to na chvilu vyzeralo ako namet na absurdny roman pre nejakych dadaistov.
no tak ked vies kde pracuje a na akej pozicii tak sa hadam mas pri hladani od coho odpichnut nie ?