Prvá láska

lLily

Tiez sa ma priblizne v tom veku snazil jeden, ktory sa mi dokonca pacil pobozkat. Blba situacia, cize sa mi to tak trochu zhnusilo, utiekla som a k ziadnemu bozku radsej ani nedoslo. Cize za velmi dolezite povazujem celkovu atmosferu a naladu oboch, inak by to bolo o nicom. K prvemu sktuocnemu doslo az ked som mala 21 rokov, no to bolo este horsie, takze som na dalsie roky ohladom bozkov dost zanevrela, kym neprisiel ten, ktory aj chutil.

bfcc

JA mám 21 rokov, v živote som nikdy nemal babu, žiadna prvá pusa, žiadna prvá láska...

kde sa stala chyba? :/

El Ena

Prosím ťa, venuj sa radšej štúdiu. Na chlapcov máš ešte čas. Nerieš kraviny. Chalani v tvojom veku aj tak žiadne vzťahy neberú do úvahy a vonkoncom nie nijako vážne.
Neboj sa, prvá pusa môže byť aj v šestnástich. Budeš rozumnejšia, lepšie si rozmyslíš, kto ti za to stojí a kto nie.
Ja mám 16, nikdy som chlapca nemala a som spokojná. Moje kamarátky tiež v 13tich riešili to, čo ty teraz.. A vieš, ako dopadli? Jedna tehotná, zničený život. Druhá po x vzťahoch, každý týždeň iný. Každý ju má za tzv. radodajku, nikto ju neberie vážne, len ju využíva.
Venuj sa plnohodnotnejším veciam. Predpokladám, že si siedmačka/ôsmačka, tak sa pripravuj. :) Aj z 8. sa môže ísť na niektoré SŠ.
Ďaleko to dotiahneš aj bez chlapca. ;) Nerovnaj sa ostatným, buď sama sebou. Máš predsa na viac.