Pekny den vsetkym.
Som rada, ze ste si tento prispevok vobec otvorili. Potrebujem pomoct..
Vsetko to zacalo mojimi sedemnastinami. Nasla som si uzasneho chlapca, milovala som ho nadovsetko. Planovala som s nim buducnost, deti. Vravel mi, ze si ma vezme a budeme navzdy spolu. Verila som mu kazde slovo, milovala som ho a na to, ze ho raz mozem stratit som ani nemyslela, lebo som si to nedokazala predstavit.
Lenze raz sa stalo.. Otehotnela som. Rodicia boli nahnevani. V tom case som uz dovrsila 18. Akonahle sa to priatel dozvedel, zlakol sa, opustil ma a odvtedy o nom nic neviem.. Bola som uplna na dne. Neskutocne som sa ozrala. Aj som na to doplatila.. O dieta som prisla. Bolelo to. Vsetko. Velmi. Vtedy mi pomohla kamaratka. Nenavidela som chlapov a chcela som pomstu. Zacala som vyuzivat skoro kazdeho, ktory mal o mna zaujem. Kamaratka mi aj radila, nech sa spamatam, ale marne.. Skolu mam, dokoncenu obchodnu akademiu. Mohla som sa aj uplatnit lepsie. Ale ja som zacala v.. Bordeli.. Ano, hanbim sa za to a bola to moja najvacsia zivotna chyba. Ked to moja kamaratka zistila, strasne na mna kricala, ze sa spravam ako mala. Ze mam zabudnut, najst si normalnu pracu, normalneho chlapa a zacat zit plnohodnotne. Lenze mna to nastvalo a prerusila som s nou vsetky kontakty. Dnes viem, ze mala pravdu. Niekolko rokov som sa zivila ako (ano, priznavam to) stetka. Teraz mam 32, pracu upratovacky na ZS, prisla som o kamaratov aj rodicov. V skole to o mne vedia vsetci zamestnanci a aj mnohi starsi ziaci. Kazdy, kto ma pozna, si na mna ukazuje. Chlapi z regiona ma nechcu. Kazdy z nich bol v tom bordeli aspon raz a spoznavaju ma.
Prosim, ako to mozem zmenit? Nechcem takto zit. Chcem si zalozit rodinu, uz mi pomaly ale isto tikaju biologicke hodiny. Ale.. Ako to urobit? Kto by chcel za zenu byvalu ku*vu? Ved nikdy nevies, kde ta podvedie, komu vsetkemu uz dala/da a ci od nej nieco nechytis..
Da sa nemozne? :(
Bývalá "radodajka"
Tieto temy su tu dve. Obe fake.
Uz podla nazvu, pretoze to porovnanie - radodajka NIEJE! baba ktoru situacia donuti ist pracovat do takeho podniku. Nepis tu picoviny!!
Uz podla nazvu, pretoze to porovnanie - radodajka NIEJE! baba ktoru situacia donuti ist pracovat do takeho podniku. Nepis tu picoviny!!
Nahláste tému.
diky, takze to citat ani nemusim
Minulost-to si až teraz na to došla? :D
Tema je vymyslena.
Tu uz pomozevasi len prestahovanie takto si znicit zivot kvoly jednemu chlapovi co uz ...