Kolísavá hladina cukru

Príspevok v téme: Kolísavá hladina cukru
ala 99

Ahoj, už asi mesiac sa necítim dobre, svokra je diabetička, tak ešte pred 3 týždňami mi zmerala cukor, už som síce mala raňajky, namerala 2,3. Stáva sa mi pár krát za rok, že sa necítim dobre, len ma nenapadlo, že to môže byť zas cukor, kedysi mi namerala 1,75.
Len teraz to trvá skoro mesiac čo mi skoro každý deň nie je dobre, dám si aj sladké, ale nepreháňam to. Kupila som si aj hroznový cukor.
Znova mi merala v piatok a vyšlo jej, že 0,9. To už by som bola v kóme.
Tak som vtedy pojedla dosť sladkého a večer som mala 6,9. Ale dnes som išla na preventívku, vysoký tlak aj tep 136/104, tak mi hneď zmerali EKG, to bolo dobré, jednoducho niečo mi spôsobuje niečo. A narýchlo mi zmerali cukor a že 6,1. Cítila som sa ráno lepšie, ale aby mi takto kolísal. Horšie sa cítim skôr doobeda a poobede. Tak som zvedavá na výsledky, možno štítna žľaza.

Jakub Patak

Diabetes mellitus, tiež známy ako Hermelinis Karbis alebo luchmanok jesenný, v skutočnosti znamená to, že človek ako jedinec nedokáže pojest vela cukru. Odporúčane hodnoty nejsu uvedené ako v lekárskej praxi tak aj v živote. Kolíska sa kolísa a cukor je cukor moja milá nemožeš sa spoliehat na náš dokorský tým. Poznám to z života . Ked som bol mladší spadol som z utesu a ako jedinec som tento pad prekonal s dolamanymi črevami a rodrvenými prsiami a na ckurvoku sa nevyhovaram.

Ivana patakova

Vas problem je zalozeny na vasom psovy môj syn Jakub mal tiez tento problem ako nahle sme jeho oblubeno jedno psa vymenili za macky alebo kraliky (macietka a male kraliky su najlepsie) jeho priznaky odisli maja rada pre vas je zacnite jest kraliky alebo macky aspon pol roka drzte tuto dietu

spozdravom Ivana