Moze zena odmietat deti nasledkom traumy z detstva?

Kycera

Môže, ale aj NEMUSÍ! Sú ženy, kt. zažili oveľa vážnejšie traumy v detstve a našli v sebe dosť vnútorných síl, aby dokázali vzdorovať svojmu osudu.

kiddo

Jasne, ze zle detstvo moze sposobit, ze zena nechce mat deti. Jedna z mojich najlepsich kamaratok to tak ma. Aj vie, ze detstvo je na vine.

menstruacia

ano samozrejme, tiez pripajam tento potvrdzujuci nazor. a ta trauma z detstva nesposobuje len strach mat deti ale aj dalsie veci ktore su s tym prepojene.

fallenangell

jednoznacne ano... ja som bola sikanovana ako dieta a preto ani sama nechcem deti...mam zo skoly strasne zazitky a ked si zmyslim ze by som do takych podmienok mala priviest dieta a malo by zazivat to co ja radsej budem ozaj sama bezdetna... kto nezazil nepochopi....

Johanson

Takým ženám treba vybudovať láskyplný vzťah a zakladnú materialovu zakladňu - istotu, aby neostalo len na slovách, otázka je či bude potom za to všetko mužovi vďačná.
Je more nevďačných žien, že po 30-40 -tke na Muža vykašľu, keď už sú zabezpečené !!! - mjetok aj deti.

Rene1337

Ano urcite.
Traumaticke situacie najme v mladom veku su najtazsie odstranit. Napr. Ako dospeli clovek a negativna skusenost ovela lepsie zvlada ako dieta ktore zazije v mladom veku zly zazitok a vie ho to ovplyvnovat pozvysok zivota a vela krat si to ani nevedia vysvetlit preco sa napr. niecoho tak velmi boji Psychosomaticky problem ktory si taha z detstva. Pekny den.

Mesačný princ

Podľa mňa áno. Ľudia akokoľvek poznačení minulosťou sú ovplyvnení.

a...všetci sme ovplyvnení...každý inak

nie sme nezasiahnutí