Som na vysokej škole a asi to nezvládam. Neviem čo mám robiť. Mám sa zaprieť, alebo to mám radšej vzdať? Baví ma čítať knihy a vzdelávať sa, ale neznášam to akademické prostredie, to písanie seminárok, skúšky, písomky... nervuje ma to..
Som druhák, tak ešte toho nie je veľa čo stratiť. Ide o to, že poslednou dobou to nezvládam, celkovo.. stres mám.. aj keď nie je to ťažká škola (oblasť manažmentu), ale proste nejak mi to nejde... Neviem čo mám robiť...
Najradšej by som to ukončil. Išiel do školy a zobral si papiere na ukončenie štúdia a koniec, ešte by som si užil chvíľu voľna... ale moji rodičia by sa na mňa strašne hnevali, im na tom strašne záleží (dokonca viac než mne).
Už som o tom hovoril aj rodičom a oni strašne kričali, strašné hádky boli kvôli tomu...včera. No a ďalší problém je aj ten, že mám maturitu z gymnázia.. ale to by sa podľa mňa dalo vyriešiť - najprv by som chodil na brigády a potom by som išiel na rekvalifikačné kurzy a tak. Dnes sa dá aj tak... aj keď najprv asi budem mať len minimálnu mzdu, ale časom sa to zlepší, myslím.
Už nad tým nejaký ten piatok rozmýšľam, jediná prekážka sú rodičia. Bývam u nich a to je problém. Ak skončím školu tak sa zašprajcnú a zavrhnú vlastné dieťa.. a to nechcem.. fakt neviem čo mám robiť. Aj keď viem, že nie to dnes ľahké, a musel by som aj cestovať za prácou a tak by som asi polovičku výplaty precestoval... ale aj tak, bývanie u rodičov mám, priateľku nemám ani nechcem...neskôr by som sa aj odsťahoval niekde s kamarátmi by sme si platili spoločný byt, neviem... určite by som nejak prežil, nie som úplný hlupák, nepijem, nefajčím, nedrogujem, nechodím nikde moc..