ludia musim sa niekomu zverit lebo sa zblaznim... zblaznim sa z lasky :-D
Ludia ja som sa sialene zamiloval do starsiej zeny. Mam 28 a ona moze mat tak okolo 40? Neviem tazko hadat vek zien podla vyzoru. No ale k veci. Poznam ju z mensieho obchodu u nas na sidliku kde mame v meste. Je to taka bezna mensia predajna potravin. A ona tam pracuje. Boze ta je zlataaaa :-D Taku krasnu tvaricku ako ma ona... boze tie oci, tie usta, krasna, taka jemna napriek tomu ze je staria posobi ako zjavenie. Stale idem do obchodu aj ked nemusim len aby som ju opat videl. Kupim hocjaku sprostost a bezim k pokladni :-D Zial nemam nanu vzdy stastie lebo su tam tri pokladne a nie vzdy je ona pri nej :-((( Ja viem znie to hlupo a sialene ale neviem ona je tak etericka bytost ze aj ked mam 28 spravam sa ako pubertak :-D Normalne rad nakupujem, mama az zira ze som tak ochotny :-D Keby vedela preco :-D Urcite je vydata lebo ked ma cca 40 a je tak pekna urcite ma muza :-(
Neviem ci uz jej samotnej niesom podozrivy lebo ked platim tak sa pytam stale nieco len aby so mnou viedla rozhovor aspon par sekund s nou rozpravat je pre mna na nezaplatenie. Ale ja som ochotny jej aj za to zaplatit :-D Len nech pocujem jej hlas a vidim jej krasnu tvar. Ona posobi tak nevinne nato aka stara moze byt. Proste tak etericky posobiacu bytost v jej veku som nevidel. Vacsinou su to rozkysnute zeny po porode, zmejkapovane, namyslene, povysenecke, sebavedome a papulnate lebo maju nieco za sebou ale ona posobi tak skromne tak milo az sa bojim aby tu predajnu niekto neprepadol a neublizil jej. Predsa u nas na sidlisku sa pohybuju vselijaki exoti najma vecer a oni zatvaraju az neskor.
Ludia co mam robit? Co mam robit? Myslim na nu ked idem spat, ked idem okolo toho obchodu rano do prace a rozmyslam robi dnes ci nie? Ako asi zije? Ma manzela? Urcite ma :-(
Kaslem nato keby aj mame sa nepacilo ani otcovi ze je starsia odomna. Laska je laska a ja stracam zabrany ked milujem. Boze tak strasne rad by som ju niekam pozval. Objal okolo pasak, chytil za ruku, pobozkal... O ked spominam tu ruku, viete co robim? Ked platim naschval jej podavam tak peniaze aby sa musela mojej ruky dotknut alebo ja sa naschval dotknem tej jej :-D Boze, viete aka elektrina mnou vtedy lomcuje? :-D Ake mrazenie... :-D Az sa z toho idem pocurat take to teplo.. prijemne elektrizujuce teplo.. ach boze...
Povedzte som normalny? .-D Preco som sa do nej tak zblaznil? Proste ked som ju prvykrat uvidel.. tu jej tvar... vedel som ze to je ono... to trafenie Amorovym sipom :-D
Prosim vyjadrite sa ak mozte a mate chut... chcem aspon nejaky nazor.. nejaku radu.. nejake riesenie lebo ma porazi.. ja neviem co dalej? Uz som aj rozmyslal ze tam prestanem chodit ale neda sa... stale ma to tam taha...
Dakujem pekne :-)
Sexi40
zamestnaj sa tam ako brigadnik na par hodin...., ak mas cas.
To sa ti stalo po prvy krat alebo vzdy si bol na starsie od teba?