ludia musim sa niekomu zverit lebo sa zblaznim... zblaznim sa z lasky :-D
Ludia ja som sa sialene zamiloval do starsiej zeny. Mam 28 a ona moze mat tak okolo 40? Neviem tazko hadat vek zien podla vyzoru. No ale k veci. Poznam ju z mensieho obchodu u nas na sidliku kde mame v meste. Je to taka bezna mensia predajna potravin. A ona tam pracuje. Boze ta je zlataaaa :-D Taku krasnu tvaricku ako ma ona... boze tie oci, tie usta, krasna, taka jemna napriek tomu ze je staria posobi ako zjavenie. Stale idem do obchodu aj ked nemusim len aby som ju opat videl. Kupim hocjaku sprostost a bezim k pokladni :-D Zial nemam nanu vzdy stastie lebo su tam tri pokladne a nie vzdy je ona pri nej :-((( Ja viem znie to hlupo a sialene ale neviem ona je tak etericka bytost ze aj ked mam 28 spravam sa ako pubertak :-D Normalne rad nakupujem, mama az zira ze som tak ochotny :-D Keby vedela preco :-D Urcite je vydata lebo ked ma cca 40 a je tak pekna urcite ma muza :-(
Neviem ci uz jej samotnej niesom podozrivy lebo ked platim tak sa pytam stale nieco len aby so mnou viedla rozhovor aspon par sekund s nou rozpravat je pre mna na nezaplatenie. Ale ja som ochotny jej aj za to zaplatit :-D Len nech pocujem jej hlas a vidim jej krasnu tvar. Ona posobi tak nevinne nato aka stara moze byt. Proste tak etericky posobiacu bytost v jej veku som nevidel. Vacsinou su to rozkysnute zeny po porode, zmejkapovane, namyslene, povysenecke, sebavedome a papulnate lebo maju nieco za sebou ale ona posobi tak skromne tak milo az sa bojim aby tu predajnu niekto neprepadol a neublizil jej. Predsa u nas na sidlisku sa pohybuju vselijaki exoti najma vecer a oni zatvaraju az neskor.
Ludia co mam robit? Co mam robit? Myslim na nu ked idem spat, ked idem okolo toho obchodu rano do prace a rozmyslam robi dnes ci nie? Ako asi zije? Ma manzela? Urcite ma :-(
Kaslem nato keby aj mame sa nepacilo ani otcovi ze je starsia odomna. Laska je laska a ja stracam zabrany ked milujem. Boze tak strasne rad by som ju niekam pozval. Objal okolo pasak, chytil za ruku, pobozkal... O ked spominam tu ruku, viete co robim? Ked platim naschval jej podavam tak peniaze aby sa musela mojej ruky dotknut alebo ja sa naschval dotknem tej jej :-D Boze, viete aka elektrina mnou vtedy lomcuje? :-D Ake mrazenie... :-D Az sa z toho idem pocurat take to teplo.. prijemne elektrizujuce teplo.. ach boze...
Povedzte som normalny? .-D Preco som sa do nej tak zblaznil? Proste ked som ju prvykrat uvidel.. tu jej tvar... vedel som ze to je ono... to trafenie Amorovym sipom :-D
Prosim vyjadrite sa ak mozte a mate chut... chcem aspon nejaky nazor.. nejaku radu.. nejake riesenie lebo ma porazi.. ja neviem co dalej? Uz som aj rozmyslal ze tam prestanem chodit ale neda sa... stale ma to tam taha...
Dakujem pekne :-)
Sexi40
Ty hajzel prečo tu píšeš o mne ja ta poznám furt si v našom obchode na sídlisku a pozeráš na mňa a mám 42
Ty hajzel
Prečo tu o mne píšeš?
vediet o koho sa jedna, tak tu predavacku pred nim varujem, ze sa ju bude pokusat nabalit o 12 rokov mladsi uchyl.
Z tvojho opisu sa mi normalne vynorila jedna predavacka u nas, tiez v sidlisku, tri pokladne tiez sedia... Ona na mna presne tak posobi (som zena). Ako take dievcatko a moze mat tak do 40, stihla, krasnu dievcensku tvar ma a je velmi mila a zlata, posobi tak etericky, presne to slovo mi napadne ked mi blokuje, fakt take zjavenie v tomto svete preexponovanych, hrubych a neviem akych ludi. Ak by to bola ale ta tvoja, tak minule bol pri nej syn, mohol mat 12-13 rokov.
Ale ako tu bolo povedane, takyto typ je alebo este sam (caka na toho svojho) alebo s laskou svojho zivota. Takze skusit to mozes. Chlap by mal oslovit zenu svojho srdca, ci uz to vyjde alebo nie. Vzdy mozes chodit nakupovat inde :D
a co tak vyckat, kym jej skonci smena? trocha sa obsmietaj po okoli a mozno co-to spozorujes....ci niekto po nu pride alebo....ja neviem, sledovanie je nanic alebo tak mozes na nu "akoze nahodne" natrafit aj vonku a nadviazat na to, ze si u nej minule platil....ona si samozrejme vsetkych zakaznikov, ktori ju s cimsi oslovia pamatat nemusi, no mozes na to nadviazat
Bud je sama alebo s laskou svojho zivota....etericka nebude len tak s niekym....to mas jak s gaymi - zvacsa posobia krajsie a sympatickejsie, nez heteromuzi, pretoze nie su strhani (opotrebovani) od zien.
Nerobil som si srandu z pavučinami myslel som aby si bol vtipný pri ponúkanì pracovných prìležitostí ale chápem tebe je to trápne mne to p r ipadá vtipnè.
Myslela som, ze uz s nou komunikujes na urovni, ako ti tu pise Asik)
Tak potom zacni najskor tym neskodnym pocasim (konecne tu uz mame jar, ako dnes mame pekne slnecno, ai). A uz nasledne podla jej reakcii uvidis a rozvinies debatu dalej. Netreba sa bat. Odvaznym patri svet) Aspon budes vediet na com si a aj ked nie vztah tak mozno kamaratstvo
Nie kaza zena musi byt hned zadana a so zavazkami. Ja som v tomto smere prispata a spomalena :D a v inom zas cunami)) Minule si v restike ku mne prisadol mlady muz a zacal pri cakani na obed tiez so mnou veselo komunikovat, usmieval sa, vypytoval ci tam chodievam pravidelne ai. Dokonca mi nukal aj zo svojho jedla kedze ho dostal skor :D a potom mi prisla sms rozsvietila sa mi obrazovka a tam ja na ploche s dietatom v naruci)) hned sa mi pozeral na ruky, asi hladal obrucku) a potom sa radsej stiahol aj ked to dieta je moj synovec a ja single)
Radil som ti čo si chcel počuť.Teraz sa na vec pozrieme z iného uhlu.Ak ta dotyčná má naozaj 40 možno dve deti tak je ùplne inde kde si ty.To ùplne inde vidìm na ludoch okolo 30 rokov co maju malé deti .Ja mám okolo 40 a deti dospelé a vidím všetko inak lebo to %o zažiješ choroby ked su deti malé,starosti z bývanìm platenie šekov,prâca,rodina partnerský život tak za 20 rokov ta to posunie niekde inde ako kde je človek ktorý má 28-30 a začìna žiť rodinne nehovoriac ked žije z rodičmi ......Moja dcera jedna už žije sama a je mladšia od teba a je uplne inde kde su jej rovesnìčky.Domov by sa už nevrátila a to má s nami rodičmi dobry vzťah.Len som ti chcel ilustrovať že nemáš čo ponùknuť.Niekoho milovať je pekné ale chce to vedieť poskytnúť čo si zaslúži .Teraz ma ukrižujte.
Skus sa jej prihovorit zacni pocasim to je take neutralna tema, a dalej pokracuj podla toho co odpovie.Na to aby si o nej zistil viac sa s nou musis zacat rozpravat, mozno ani nieje vydata ktovie.Vekovy rozdiel neries poznam pary aj vacsi vekovy rozdiel a vsetko super.Drzim palce a naber odvahu nejak musis zacat
Adrla ale ja sa s nou rozpravam bezne ako zakaznik, ved to poznas, ako ze kolko to stoji? Mate igelitove tasky? Rozmenite mi...? Mate cigy znacky? Vies? Take bezne konverzacie.. Ale asi naberem drzost a zacnem s nou jemne flirtovat ako zakaznik :-D Ved v praci s kolegynkami to bezne nezavazne robim :-D Tak preco nie s nou :-D
Myslim ze takto ju dostanem... alebo..... alebo bude to mat opacny efekt...