Mám 6-ročnú dcérku, ktorá má dlhodobý problém. Býva často chorá, má oslabenú imunitu. V noci sa náhle budí, má suchý dráždivý kašeľ nazvala by som ho štekavým, je zachrípnutá alebo jej úplne chýba hlas, škriabe ju v krku a má výtok z nosa. Vzduch sa snažím dostatočne zvlhčovať, dala som jej obklad, dávam jej tekutiny... Vedeli by ste mi poradiť ako jej ešte viac uľahčiť. Existuje nejaký sirup? Čo používate vy?
Silná laryngitída u dcéry! Pomoc
My sme mávali laryngitídy, viem čo to je, prešla som si tým u dvoch detí, tretie to našťastie nemalo. Pár krát sme boli aj v nemocnici hospitalizovaní. Treba určite mať fenistil kvapky a calcium sirup doma po ruke. My sme mávali aj kortikoidné čípky, ale tie že sa teraz nedajú zohnať, čo je veľká škoda. Držte sa.
U nás pomáhalo pootvárať dokorán okno na izbe a cez soľná lampa. Obdobie laryngitíd sme úspešne skončili v 3. rokoch, odvtedy máme pokoj. Z laryngitídy dieťa "vyrastie". Hlavne, aby ste sa nedali zlákať všelijakými prípravkami od rôznych firiem, lebo to je vyhadzovanie peňazí. U nás, keď sa naši známi dozvedeli, že malý má laryngitídy, tak mal každí, kto pracoval u nejakej firmy zázračný prípravok.
Netreba Ti už poradila. A SPRÁVNE!!! : ) Pomáha chlad, chlad, chlad...
V zime napr. záchvat kašľu zastavíš tak, že hlavu dieťaťa vystrčíš von cez okno. Imunitu dúfam riešite s lekárom?!
Pomáha chladný vlhký vzduch, cucanie ľadu a nevhodná je poloha v ľahu.
Vychoval som 5 deti a ani jeno nebolo pre pochybenie imunity u lekára za 15 rokov.
Ako to šlo?
Jednoducho. Vtedy svet ešte nechýroval o BLV liečivej vode- 80 roky
Od 3 mesiacov ssme dávali deťom denne 1 žltko v mliečku s medíkom a z rozpučený strúčkom cesnaku., potom keď mali 5- a viac rokov tak si zvykli surový cesnak, strúčik jesť same.
Dnes keď pileme len BLV liečivú vodu , cesnak používame len do jedla . Prejde zima. leto ani nevieme čo je to cesnák, ale 1 - 2 vajíčka zjeme v koktejli denne.
Takže môžete naučiť deti na cesnak , ale dávajte denne 1-2 žltka, sú na imunitu ! Prípadne Vám poradím
Ja som dávala synovi kalciový sirup a vanilkovou prichutou. Skus. Mozno pomoze aj vam. Prajem skore uzdravenie