Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Zaujímavý prenajímateľ?!

Príspevok v téme: Zaujímavý prenajímateľ?!
VivienL

Mám 25 rokov a tento rok končím VŠ. Od mája mám istú prácu v zahraničí, tak som si začala hľadať prenájom a podala som si inzerát.
Po pár dňoch sa ozval jeden pán, ktorý údajne ponúka byt na prenájom. Najprv sa mi ozval, že či ho potrebujem od začiatku mája, lebo momentálne tam ešte má nájomcu a byt je voľný až od 15. mája. Odpísala som mu, že o.k., ale chcela by som vedieť viac o byte. Napísal mi, že je v dobrej lokalite, plne zariadený, na tichom mieste. Keď som mu odpísala ďalej, tak odpísal, že sa nachádza v Budapešti, lokalita nič, proste to je všetko.
Dnes mi odpísal mail, že má zopár známych v SR, ale v SR sa podľa neho žije ľahšie a proste mi napísal dlhý mail o tom, ako sa mu známy odsťahoval za manželkou do Poľska a pod..
Potom mi napísal, aby som mu napísala pár riadkov o sebe, aby vedel komu prenajme byt.
Zdá sa mi tu čudné a nie štandardné, tak neviem. Tieto maily som dostala dnes, ale pochybujem, že je to seriózna ponuka.
Ako na to reagovať? Čo robiť?

Ipsik

Pýtaj si od neho tel. číslo a zavolaj mu. Okrem toho si od neho vypýtaj aj aktuálne fotografie toho bytu. Keď je taký šikovný, tak mu to nebude robiť problém. A okrem toho, čo ti on má hovoriť o tom, kde sa žije alebo nežije ľahšie? Nech ti potom rovno pošle aj sociologický výskum, keď tak všetko vie.