Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Laska

Príspevok v téme: Laska
Annicka

Ahojte..Páči sa mi jeden chalan z vedľajšej triedy..Obidvaja máme 16..
On raz už bol do mňa aj ja ale nejak som.si to nevšimla.. ale ja teraz som a velmi ..Celkom sa bavime..Len neviem či aj teraz je do mna..tetaz ho zaujímajú len Pc hry a je to čudné v ale ani FB nema..V škole sa sem tam smejeme..Mám sa naňho vykašľať?Alebo ake rady aby znova prebehla "iskra"...Neviem či len preto je taký aby neukázal.ze je do mňa alebo vážne stratil zaujem

Anabella118

No veď nejako sa zblizte. Snaž sa o priateľstvo a potom keď tak niečo viac. Držím prsty...Ja to mám na dlho. Mám 13(vyzeram aj sa chovam na 15) on 15 o chvíľu. Je to strašne veľmi zložité...Viem že som ešte mladá atď...Ale to je...Ach jaj...
No ale ty toho svojho keď chceš tak ho musíš ľúbiť...Inak to nemá zmysel poriadne...A teraz je trošku mentálne za tebou sú myslím...No ale spoznaj ho viac...Uvidíš ako to pôjde...Držím prsty. ;-)

lLily

Annicka a akym sposobom to prebiehalo predtym, ked bol do teba zalubeny aj on? mozno by sa na to dalo nejak nadviazat, sak snad nema alzheimera.

Annicka

Viete je to komplikované mi povedať čo cítim lebo ma veľmi rýchlo odbije a tým ze shut the fuck Up a iné...Myslí to zo.srandy ale nerozmýšľa že niekoho by ti urazilo..A aj tak by povedal nie keďže nevie vyjadriť svoje city a ako som.ak vravela je blázon do Pc hier ani von nechodí..ale Zvikne sa so mnou bavit

Ipsik

Tak nejako to cez niekoho zisti a keď sa trochu vyhecuješ, tak choď rovno k nemu a opýtaj sa ho: si do mňa? A vybavené. Ušetríš si kopec času.