Neviem ako normalne jesť

Príspevok v téme: Neviem ako normalne jesť
Anabeluusa

Ahojte ludia,uz neviem kde mam hladat pomoc a na koho sa obratit,tak preto pisem sem. Mam 17rokov a uz 2 roky trpim ppp-anorexia. Dnes je to uz o trosku lepsie,ale stale to nie je to,co ma byt...meriam 155 a 39 kg. Stale riesim svoju postavu,ratam co ma kolko kalorii a sem-tam si zacvicim. Moj jedalnicek z celeho dna vyzera asi takto: ranajky:biely jogurt obed:rizoto vecera: 2 male krajce chleba s natierkou...je to malo alebo vela??? Ja uz chcem jest konecne normalne,ale jednoducho mi to hlava nedovoli. Mala by som vycitky. Prosim poradte,som zufala

Hambac

Choď niekde do fast food-u a dávaj si tam hamburgery, hranolky, bagety, kebaby, objednavaj si pizzu, jedz chipsy, pi malinovky a čoskoro priberieš.
Ja mám 161 cm a 50-55 kíl. Ja si myslím, že je to už veľa, ale stravovať sa tak málo ako ty, si neviem predstaviť, aj keď pred troma rokmi som za jeden deň zjedla len chipsy alebo 3 kusky chleba. Už si to neviem predstaviť.

Nie je váha 50-55 kg veľa na výšku 161 cm ?

Tomas12345

Samozrejme ze to je strasne malo . Vsak vazis 39 kilo tak ake vycitky by si mala kebyze si das dake vysoko kaloricke jedlo ? To ze zachvilu silno ochories z anorexie z toho vycitky nemas ? Zacni prosim ta normalne jest lebo toto nedopadne takto dobre. Navstiv vyzivoveho poradcu alebo psychiatra nech ti predpise lieky ak to mas zakorene v hlave a nevies si to dat z nej prec.

Gima

Mala by si zájsť do čínskej reštaurácie, jedia paličkami. To na margo " normalne jedlo". Tiež maju zvláštny jedalny lístok, teda ranajkuju polievku Miso. Oblubuju ryby a ryžu, taktiež morske riasy a wasabi. V niektorých obchodoch jedavaju zo záchodovej misy. Skus ich navštíviť a naučia ťa normálne jesť. Veľa šťastia.

Sandrasis

Ahoj, tak podľa ješ velmi malo. Nesnaz sa zo dna na den zacat jest mega porcie, skus sa naucit 5x do dna. Na ranajky k jogurt pridaj hrst/1PL ovsenych vlociek/orechov alebo kus ovocia, na desiatu vyskusaj zaradit aspon ovocie 1ks, obed normalne co mas rada, hlavne neuprednostnuj zeleninu pred normalnym jedlom. Ano daj si zeleninu, ale nech jej nie je viac ako normalneho jedla..na olovrant tiez ovocie alebo jogurt a veceru mas podla mna v pohode, pridaj vajicko/syr/sunku.. hlavne chod na to postupne.

Ipsik

39 kíl? Och, však to jedna moja noha váži toľko, čo ty celá.
Je to málo alebo je to veľa? Tak ide o to, aké máš ambície, čo sa týka váhy. Chudnúť už asi nechceš, predpokladám. Jesť, ješ, tak jedz viac, za každú cenu. Trochu slaninky by nezaškodilo, rezeň, sladké vody ku všetkému. Ja na šťastie neviem rátať, preto nikdy s nikým nerátam.