dobrí deň,jó napot,predom ospravedlňujem za moju slovenčinu,pochádzam južné slovensko..no a teraz ten problem,,,,že je podla vas nepristojne alebo nevhodné,keď ďievča ktoré mi páčil,bol som u nej aj som spoznal jej rodičov,byt kde bývajú,hvílku sme kecali a tak,rodiče odyšly,sme ostaly potom pozeranie telky,ale ja som ju no ako to povedať,,hát vyprďel z obývačky,vravela že takého už vjac neľúbi,tak ma to mrzí,čo si to myslíte,mám omluviť či?ďakujem za názory
no to dopadlo teda..
bohužiaľ ti neorzumiem takže neviem ani pomôcť
Jankov komentár nemá chybu :-)
Kaarinko
Viem pod akym nickom tu pises,aj som vedela ze sa zapojis
Toto bola tema za 100
Ja som ju citala asi 30x :-)
Bývame v Rakúsku a odtiaľto tie slovenské spory o i/y a komplexy zz ráčkovania vyzerajú ozaj malicherne. Nemčina má úplne jednoduchý pravopis, deti sa na nemčine učia len slohovať, "r" nevie povedať skoro nikto a vystačia si s tým....
Človek, ktorý si vo veku nad 12 rokov nevie poradiť s i/y, pre mňa ani neexistuje.
pre kyrill ale ty bi si mal prestať byť trapný a lízať rite,a nefúkaj to pikénko :DDDDDDDDDDDDDDD
Keď je niekto schopný zasmiať sa na takej "volovine", mal by navštíviť psychológa za účelom preverenia jeho inteligencie, alebo za účelom stanovenia diagnózy...
samozrejme táto téma bola len troll,proste som mal chuť si urobiť srandu z tohto ´´seriózneho fóra´´,pretože si myslím že kopu vecí čo tu ľudia riešia sú úplné zbytočné,riešia to hlavne preto že čo si kto o mne pomyslí a čo budú o mne hovoriť,nerozmýšlajte príliš nad všetkým,k životu patrí aj to nepríjemné,radšej sa porozprávajte s niekým koho máte radi a nie na fóre kde má každý iný názor na život a človek potom veci rieši podľa rôznych blogov,fór a atd....robte veci zo srdcom a nepozerajte na názor druhých,toť moje posolstvo,pekný večer :)
Mal si to drzat v sebe tak ako to robia zeny. :-DDD
pred návštevou budúcich svokrovcov si nikdy nedávaj strukoviny :-) vedia byť zradné :-)