Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

ako získať byt bez hypotéky?

WHISPER

pokial chceš byt za hotové tak čím skor chod zarobiť do zahraničia..
pokial budes skromny a nebudeš robiť kazdy večer žúrky, chlastat, fajčiť, handry, jedlo... ale večšinu si odložíš-posles na sporiaci ucet, vkladnu knizku... a nechás si len tolko kolko budes na mesiac potrebovat reálne tak nasetríš mozno za rok/dva podla toho kde za kolko budes robiť... či budeš robiť za 1300€ v čistom alebo za 2500€ v čistom je rozdiel..

lianov

Ono by to šlo podla toho čo robiš, kolko zarabaš, ale musela by si setrit. Na ejakých odlahlých dedinach,su ceny bytov nižšie, ake maš naroky.
ale určite to nepojde hned.
Možedyt este z dedičstva.Ludia napr. byvaju v najomných bytoch,
niekde neviem kde po čase možu prejsť anich. čo ja viem.
Alebo niektorí starí ľudia to robia tak, že ked sa o nich niekto pstara-a nemaju nikoho tak to prejde na toho čo sa o nich staral,ale ako dlho sa starať, to je otazne.V zahraničí väčšinou ľudia byvaju v najomných bytoch, tam su ale nejaké zmluvy, ktoré sa daju vypovedať. My sme iní.
Lebo ked bude človek chorý tak a nie je vo svojom. to neviem.
Alebo ak nemas mileho milu tak možno natrafiš na takého kto je zabezpečený, cesty naše su nevyspytatelné

lianov

Ono by to šlo podla toho čo robiš, kolko zarabaš, ale musela by si setrit. Na ejakých odlahlých dedinach,su ceny bytov nižšie, ake maš naroky.
ale určite to nepojde hned.
Možedyt este z dedičstva.Ludia napr. byvaju v najomných bytoch,
niekde neviem kde po čase možu prejsť anich. čo ja viem.
Alebo niektorí starí ľudia to robia tak, že ked sa o nich niekto pstara-a nemaju nikoho tak to prejde na toho čo sa o nich staral,ale ako dlho sa starať, to je otazne.V zahraničí väčšinou ľudia byvaju v najomných bytoch, tam su ale nejaké zmluvy, ktoré sa daju vypovedať. My sme iní.
Lebo ked bude človek chorý tak a nie je vo svojom. to neviem.
Alebo ak nemas mileho milu tak možno natrafiš na takého kto je zabezpečený, cesty naše su nevyspytatelné

Bubliii

Áno, ja osobne poznám takto pár ľudí a aj tu na fóre sú takí. Druhá možnosť je zdediť niečo a viac možností už asi nie je okrem tej hypo.