Bolesti na hrudi a v chrbtici

Príspevok v téme: Bolesti na hrudi a v chrbtici
MM4

Dobrý deň, chcel by som poprosiť o radu, už od septembra sa každú noc budím medzi polnocou až 2 hodinou ráno. Väčšinou sa mi podarí zaspať okolo 10, no potom sa zobudím a často nespím až do rána do 4 a potom už o 6 musím stávať do práce, takto fungujem už pol roka a veľmi ma to vyčerpáva... Mám diagnostikovanú tetániu, na ktorú úžívam magnézium, mávam som pri nej a občas záchvaty tetanické spojene s panickou porucho ktoré ale na moemntálne pominulu a ešte mám miernu skoliózu. Bolesti začali najskôr pod lopatkou neskôr začali vyžarovať až do ľavej ruky, ramena a momentálne dosť prudko až do ľavého boku v okolí rebier a kus.. a celý čas pritom to tlačí do hrude taký neprijemný hnusný tlak až zvieranie... Mám za sebou CT hrudnej a krčnej chbrtice aj CT srdca s negatívnym výsledkom. Prosím o radu, pretože si už neviem rady, doktori s tým nič nerobia

Kycera

MM,
ak sa budíš v čase od 23,00 - 1,00 hod. telo ti dáva na známosť, že máš ťažkosti so žlčníkom, kt. je v tomto čase aktívny. Budenie v čase od 1,00 - 3,00 hod. patrí jeho párovému orgánu - pečeni, kt. v tomto čase začína pracovať a jej problémom. Musíš si nasadiť diétu, piť a konzumovať potraviny, kt. jej prospievajú a tie, kt. jej škodia vynechať. Pomáhať im aj rôznymi doplnkami a nezabúdať ani na toto - sú to "lapači" všetkých našich problémov, ľútosti, úzkosti, strachu, ale aj zloby, zlosti, krivdy, ba aj toho, ak niekomu nedokážeme odpustiť!!!
Dráha žlčníka kontroluje aj šijové svalstvo, z toho Ťa môže bolieť aj krčná chrbtica.
Škrkavka je parazit a môžeš ho mať v tele aj teraz!
Ak Ťa bolí rameno, máš problém aj s hrubým črevom!
Si mladý, máš toho viac, ako som Ti tu popísala, a tak Ti odporúčam vyšetrenie prístrojom Šalvia. Aby si mal predstavu, o čo sa jedná, dám ti tu link : www.alter-med.sk.
Rady nájdeš aj tu :www.zdravie.sk .

Kyfoza

Je to z chrbtice, aspon ja to mam skoro do detailu ako ste popisali, skus cviicit s vlastnou vahou, kremy a masticky nepomozu, ide o nejaky mechanicky blok ktory sa da odstranit napravou chrbtice alebo cvicenim.

MM4

Ten metabolizmus celkom sedí, lebo strašne rýchlo priberiem, ja som bol pritom stále veľký športovec vždy v pohybe.. No posledný rok som veľmi pribral aj na váhe a ukladá sa mi tuk, stačí že niečo zjem hneď sa to uloží.. V roku 2013 som mal vysoke zapalove hodnoty CRP 266 a prasklo mi slepe črevo ktoré sa mi rozlialo po vnutri.. potom ma odoperovali vyčistili a odvtedy som mal aj nejaku baktériu škrkavku detsku i druhy krat v živote velmi silne kiahne.. potom bolo isty čas celkom dobre. no on minulé leta prišla tetánia a od septembra tie dalšie problémy ktoré som uvádzal ako prvé v príspevku.

MM4

Dobrý deň, ja som z okolia Rimavskej Soboty. Akú radu by ste mi odporúčal. V každom prípade ďakujem že ste zareagoval. Skúšal som už aj tradičnú čínsku medicínu kde som užíval rôzne bylinky aj na žlčník. Taktiež rôzne čaje aj žlčnikové, repík, harmanček atd... Na chrbát rôzne krémy, mal som aj lieky ako flector, guajacuran,dorsiflex.. tyžden som ležal v nemonici na nervovom, absolvoval som aj rehabilitácie. pravidelne užívam magnezium a nejaké vitamíny no stále sa toho neviem baviť. a už to trvá dost dlho a obmedzuje ma to, vzhľadom na to že mám len 22 rokov a potrebujem byť v produktívnom a dobrom stave na koľko mám ešte všetko pred sebou. Ďakujem

MM4

Môj mail je misino.madar@gmail.com.. Podľa orgánových hodín som videl aj aj že pečen žlčník, ale čo s ním môže byť neviem.. mne to niekedy ompinuje ako nejaký blok v chbrtici, alebo už ani sám neviem

sasanka1

Ako tu vidiš každý ti radi niečo iné. Ja som mala tetaniu liečila som sa u doktorky Albertovej. Je to psichologička aj liečitelka v jednej osobe. Ale tetania je u každeho trocha ina. Mna chrbtica nebolela mavala som zavrate a odpadavala som. Potom sa mi z toho vivinuli uzkosti.

Kyfoza

Tiez mam podobny problem, uz rok ma tlaci na hrudi, ide to od hrudnej chrbtice... a doktori nevedia a nerobia samozrejme nic... Strasne je na tom zdravotnictvo.