Ja nemam psychicky problem. Druhi maju psychicky problem. Tato otazka je urcena hlavne muzom. Najprv ale kratke vysvetlenie. Mozu odpovedat aj zeny, mozno sa im ich muzi zdoverili vecer doma v kuchyni.
Ked stim v robote na hajzli do pisoara tak nemam potrebu schovavat svoj penis. Ne ze by som ho ukazoval ani to ! Ale ini muzi ked vedla mna stia si ho schovavaju tak ze sa vzdy natocia bokom aby zakryli vyhlad. To si fakt myslia ze im budem kukat na kokot ked ho neschovaju ? Preco mi to robia ? Su tri skupiny. Prva je ze maju smolu lebo tam pridem ked uz stia takze sa k nim pridam. Druha je ze sa pridaju oni ale nie su vobec radi a zakryvaju penis. Tretia je ze sa vobec nepridaju a s povzdychom sa idu osamelo vystat do kabinky.
Takze otazka. Koho alebo coho sa tak bezne zvyknete bat na hajzloch ? Aby som vedel ci som ten typ alebo vyzeram ako ten typ alebo robim volaco co nemam ale netusim co. Lebo neukazujem im ho nevystatujem neotacam tym smerom aby ho bolo videt. Normalne stojim rovno mam upriameny pohlad a koncentrujem sa. Nezakradam sa ani poza chrbat ked uz tam niekto je. Stava sa to aj vam ? Je to bezne ?
Skusenost z verejnych hajzlov je zas ina lebo tam je vzdy taky predel. To poznam mam to odpozorovane.