Ahojte. Už dlhšie premýšľam o tom že by som prešla na prírodnú kozmetiku. Na nejaké tie kozmetické maslá a oleje ako napríklad bambucké, kakaové či mangové. Už som si zhliadla aj niekoľko bio internetových obchodov, ale zaujímal by ma váš názor, že ak kupujete niečo podobné kde ste s tým naviac spokojné? Nejaké recenzie napríklad na e-shop Lavitas? Ďakujem. :)
Prírodná kozmetika
S týmto eshopom nemám skúsenosti, nakupujem z eshopu krasnadoma.sk, pretože majú iný tovar a čo sa týka tvojeje otázky predávajú úžasnú Slovenskú značku DULCIU, nič lepšie čo sa týka prírodnej kozmetiky nie je. Značka robená s láskou!!!
ahoj ja by som ti odporucila znacku happyskin ja pouzivam len tieto vyrobky a su vynikajuce, maju vselijake mydla, kremy na tvar, vodicky, sprchace atd. cize od hlavy ay po paty vsetko najdes .. mozno niektore produkty su o nieco drahsie ale celkom dobre ceny maju a aspon mne dlho vydrzi od nich vsetko :) najviac mam rada ich masky na tvar a piling po nich mam tvar ako babatko .. a maju aj take startovacie balicky na vyskusanie podla toho ci mas suchu alebo mastnu plet :) aj vyrobky pre deti raada od nich nakupujem kedze mam malinkeho brata :)