Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

vzťah ako pred krachon

Príspevok v téme: vzťah ako pred krachon
taniiiiiitko

Ahojte,
Som s priateľom takmer dva roky. posledného pol roka sa nám rúca vztah. už sa nevieme porozprávať. ... chcela by som zachrániť nás vztah :( ... vraj mi neverí a je ku mne hnusny viete mi poradiť? ? co by som mohla urobiť aby som to napravila :(
sproste komenty si nehajte ... chcem to zachrániť nie sa s nim rozísť: (

Ipsik

Ono je to aj tak, že keď niekto niečo veľmi chce, chce dosiahnuť, tak to na takom človeku veľmi vidno a potom od neho každý odskočí. Nikto si nevie predstaviť, že čo bude ďalej, ale treba si to vedieť predstaviť a dokázať žiť aj s takou predstavou. Alebo taká vymakaná dokonalosť pôsobí podivne, aj keď je to dokonalosť. Trochu viac sa uvoľni a usmej sa, to na neho zapôsobí ako magnet a trúd sa vráti k svojej včielke, aj keď podľa niektorých je samčekom včely bocian, lebo má krídla, čo je nepopierateľný fakt:-)

Ipsik

A teraz chce byť na teba pohnevaný celý život, či ako? Však mu povedz, že má dôvod sa hnevať, ale hádam nie na veky. Objaviť sa tam, tak to už je ako por.o, či ako?

taniii

pohadali sme sa veľmi a ja som sa z trucu dala na pokec a on to.nevie rozdychat ... ja som ta co to pokazila ... nevazila som si ho tak ako som mala ... preto som ja ta ktorá by to mala napraviť

agatakopecna

Nie TY, ale ON nech napraví, čo spôsobil. Snáď sa nebudeš nejakému pakovi doprosovať a ponižovať sa. Ak sa nepokúsi o nápravu, nakop ho do riti a vyhoď ho ako prašivého psa!

zubkovavila

Ahoj. Napísala si nám o vašom vzťahu dosť málo a nenapísala si to najpodstatnejšie, že PREČO TI NEVERÍ.