Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Mám ju nechať ísť ?

Príspevok v téme: Mám ju nechať ísť ?
chacha

Dobrý,už som sem zopár tém písala no tento krát to bude trošku na dlhšie (plus si myslím že v tejto téme bude vek nepodstatný :) ) :
-ide o mňa a moju (takpovediac) kamošku z detstva...V detstve sme boli naozaj dobrá parta.Bola to moja jediná kamarátka toho obdobia pričom ani ona nemala bohvie koľko kamarátov ,preto sme väčšinu času trávili spolu.Už vtedy sme si náš vzťah silno upevnili a sľúbili sme si že na seba nikdy nezabudneme.Ako išiel čas,raz za mnou dobehla ,,s plačom" a oznámila mi že odchádza,nevedela som kam ani na ako dlho.Spočiatku som tomu neverila až kým naozaj neodišla...od tej doby prešlo 7 rokov a po mojich modlitbách z detstva a po neustálych otázkach ohľadom jej odchodu sa to naozaj stalo!Normálne sa vrátila!Nespoznali sme sa,veď aj tak ubehlo už veľa času.Naše kamarátstvo sa veľmi rýchlo obnovilo a zosilnelo ešte viac.Veľa ľudí nám závidelo ,veľa kamošov sa na mňa kvôli nej vykašlalo no mi dve sme zostali aj napriek tomu spolu.Prešiel rok a pól,mali sme spolu veľa zážitkov,vedeli sme o sebe všetko aj to čo by sme nemali vedieť.Niečo sa zmenilo,jej povaha.Tak moc som si to začala uvedomovať až som časom ,že sa naše názory rozchádzajú a máme dokonca úplne odlišné povahy,jediné čo nás spájalo bol náš humor.Sem tam sme sa pohádali no to puto nás stále držalo pri sebe...no mám pocit že sa v poslednej dobe začalo lámať,teda aspoň z jej strany.
Jasné že každá z nás má už kopec iných kamarátov no u nás dvoch je to iné,ale teraz:
-už 2 mesiace plus-mínus,je ku mne hnusná až sa mi žalúdok z nej dvíha,ponižuje ma a rada sa na mne zabáva .( čo nehovorím že sa zas ja nebránim voči tomu ) Baví sa z ľuďmi ktorých vraj ,,údajne" neznáša,pchá sa im do riti a potom ich s prepáčením *ojebáva.
Neodzdravuje ma na ulici,nechce so mnou chodiť von,pričom som vždy ja tá ktorá robí kvôli nej kompromisy ani len sa so mnou o tom porozprávať.A ešte milión x vecí.No ale potom nechápem jedno:prečo mi potom vypisuje,stále po mne pokukuje ,stále za mnou akože ,,nenápadne"chodí,zrazu jej prepne a sme tam kde sme boli pred 10 minútami.Rodičia ma od nej odhovárajú.V iných pohľadoch ľudí ktorý ju tiež poznajú o nej hovoria ako o svini,vychytralej mrche a moc ľudí ju rado nemá a ona sa im aj tak stále pchá do riti, (nehovorím zas že som nejaký anjel,to určite nie)chcem to ukončiť no nedá sa mi,pričom ona je jediný človek pri ktorom takto stepujem z miesta na miesto.Neviete mi povedať prečo je taká? čo to mohlo vyvolať :/ ? máte podobné skúsenosti?

ps:inak som rada ak ste to dočítali až do konca,potrebovalo to rozpis :)) (inak nie sme pár)

browse

Mne to tiež príde ako by to písala lezbicky orientovaná žena. Asi vami bolo alebo stále je niečo viac keď ste boli také super kamarátky a stále si od seba neviete dať pohov. Niečo vás k sebe ťahá podľa toho čo píšeš. Páči sa ti? Priťahuje ťa? Normálne ak by ti bola ukradnutá tak by si naňu mohla kašľať nie? Čo ťa po nej? Serkaj naňu. Môže ti byť ukradnutá, ty si ži svoj život a ona ten svoj. Ináč tvoje správanie vysvetľuje že vás k sebe asi niečo ťahá keď ju riešiš. Ja na tvojom mieste sa s ňou nestretávam, vyhýbam sa jej a hotovo. Ale ty sa správaš ako zamilovaná až nato že objektom tvojho záujmu nieje chlapec(muž) ale dievča(žena).
Priznaj si že si do nej.. :-)

chacha

Dá sa povedať že v niektorých veciach verím v niektorých nie,keďže som už veľa krát na jej reči doplatila.V tomto si akosi sama pomôcť neviem,preto asi sem píšem :)

Ipsik

Mala by si sa vedieť v prvom rade rozhodnúť sama, čo ti vyhovuje a čo nie. Nikto to nemôže spraviť za teba. Ver tomu, čo ti hovorí ona a nie tomu, čo hovoria iní, lebo iní tárajú zvyčajne dve na tri.