Ahojte, prosim o radu. Mam 16 a moja frajerka 15 a chcem vediet ze ci by nam to mohlo vydrzat az do manzelstva. Uz sme o tom spolocne rozpravali a povedala ze by by bola rada.
Prosim o radu
Kyrill to kde si zobral tú štatistiku? to by ma celkom zaujímalo..
a k zakladateľovi: ja vždy vravím, kto nevyskúša, nezistí. len tak, že to skúsite, sa dopracujete k odpovedi. Inak je celkom sranda na to, akí ste mladí, mne sa vo vašom veku všetko také ako manželstvo, svadba, deti zdalo strašne dospelé a cudzie.. ešte je možnosť si nechať vyveštiť, niekedy to aj vychádza. Každopádne držím palce :)
kyrill, alebo aj naoapk, lebo smrt moze prist kludne aj pred samotnym manzelstvom....hlavne teda v dnesnej dobe, kde ludia ziju skor nadivoko, nez v manzelstvach
Dajme tomu ze by ste spolu chodili uz len do 18-tky tak mladučký sa brali bez zázemia bez uplatenia bez životných skùsenostì a potom sa vzali bývanie živorenie sklamanie rozchod.
Dajme tomu že by ste spolu chodili od teraz ešte 5-až 7 rokov aby bolo uplatnenie,skùsenosti bývanie,zàzemie vtedy je to všetko super ale po 7 mich rokoch chodenia už málo párov dokáže fungovať .je skor raritou ked dvaja ludia spolu chodia 7 rokov a potom sa zoberù zatial je to ok....ale po krátkom case zistia ze nedokážu spolu už fungovať .Prìliš dlhé chodenie je skôr na škodu pre vzťah.Každá etapa života má svoje čaro.Človek by nemal byť prìliš skoro dnes ,tam kde má prìsť až zajtra.Tešte sa jeden z druhého lebo ak je to prvá velká láska na tù sa nikdy nezabùda a aj keby sa vaše cesty museli rozìsť žiadna iná nebude prvá.
Dakujem za odpobede, tak o pokus to stoji.
S 10% pravdepodobnosťou váš vzťah vydrží do manželstva, s 3% do smrti.
je to vo hviezdach...
ak nebudes vas vztah zbytocne preberat s druhymi (hlavne, ak v nom nie su ziadne problemy) , tak by aj mohlo. Jenda z najvacsich chyb je, ze ludia do svojich vylucnych vztahov, ktore su cisto medzi nimi dvoma, cpu aj tych, ktori tam nemaju co hladat. Oni sa vam tam nacpu aj sami a to este len bude skuska ohnom, ktoru ked zvladnete, mozete si pogratulovat.
Fake to neni. Len mam ju velmi rad a zaujimalo by ma ci nam to moze vydrzat
fake temicka....za inych okolnsoti, ked by sa to neroztrubovalo na nete, tak by to bolo vcelku uveritelnihodneho, bo prva laska moze byt kludne ta prava a jedina