Všimla som si že sa tu riešia podobné problémy a tak som sa rozhodla zdôveriť sa so svojím možno nájdem odpoveď ktorú hľadám ako to vidia iní.
Ide o môjho priateľa... poznáme sa už skoro rok a pol ale spolu chodíme cca štyri mesiace.. No ja stále nechápem jeho správanie sa. Ide o.. nazvala by som to schizoidné správanie. Teda o výrazné zmeny jeho nálad a správaniu sa voči mne. Ako jeden deň je v pohode, je ku mne milý, ochotný pomôcť, rozprávať sa, vtipkuje, je pozorný a druhý deň bez vysvetlenia je agresívny, drzý, arogantný, sproste sa vyjadruje, občas aj voči mne, používa vulgarizmy, nadávky, ponižuje ma pred svojími kamarátmi, vysmieva sa mi, strápňuje ma, vyhráža sa mi násílím aj keď si myslím že skôr sranduje...potom tretí deň sa odmlčí.. ako keby som neexistovala, ignoruje ma, nevolá mi, nepíše, a ak sa aj stretneme tak sa mi vyhýba pohľadom, bočí odomňa, tvári sa akoby som pre neho bola ukradnutý.... čo si mám o tom myslieť? Trpí nejakou duševnou poruchou nebodaj rozpoltením osobnosti? Mám strach že ak sa náš vzťah posunie ďalej až do manželstva tak aký potom bude? Už mi to jeho správanie ide na nervy, neviem načom som, neviem či to má zmysel ďalej takto ťahať. Keď sme u neho na návšteve všimla som si že sa nie veľmi pekne správa k rodičom. K mame ešte ako tak ale k otcovi je dosť drzý niekedy, papuľuje mu, tiež sa mu vysmieva keď niečo nevie. Ako pomáhať im pomáha, chodí na nákupy, opravuje ak niečo treba, odvezie ich k lekárom ak treba ale zase je to o tom že ak je v pohode tak je veľmi dobrý, až mám pocit že láska ho robí tak dobrým ale ak nemá svoj deň tak je strašne drzý a zlý. Ešte tak rozmýšľam či to nebude jeho plnými..ehm.. veď viete čo myslím... proste guľkami... ako mi spolu ešte nespávame a mám pocit že on sa do toho ani nemá. Ako narážky má niekedy, dotýky sú tiež ale nič viac. On netlačí na mňa ani ja na neho.. dávam tomu čas. Ale ide o to že reči má dosť odvážne ohlľadom sexu ale činu žiadného pritom predomnou už frajerky pár mal. No a ja si myslím či nieje preto taký rozpoltený že nemá sa kam vyprádzniť alebo čo. Ako možno keď si zamasturbuje tak sa uvolni a vtedy je dobrý a keď sa mu to tam plní tak sa mení na toho zlého? Súhlasíte s touto mojou teoriou ? Alebo je to blbosť ako si to ja vysvetľujem? A týmto nebude..
Napadla mi jedna pieseň ak dovolíte :-)
www.youtube.com
Čo znamená jeho správanie?
Zena26
chlapec potrebuje dusevne vyzriet,
Zial mam pre teba zlu spravu, niektori vsak nevyzreju ani do 40tky ako zeny tak aj muzi, su ako male rozmaznane decka
A mozno sa za tym skryva dusevna porucha psychopata alebo schizofrenika ktovie,
Ublizil ti uz niekedy fyzicky?
ten prispevok podomnou pochybujem ze pisala autorka temy styl pisania je iny
Niekto tu zase trolluje..
Medikamentus 4mesacny vztah je dost dlhyyyy ?????
Wauw...
no ccc jasne, ze som panna a este k tomu dozivotne :D a aj obrucky som uz kupila a jemu sa vobec nepacili, tak som mu povedala nech si ich da nastrelit do usi alebo do nosa
medikamentus - ja tipujem, ze su to este take trocha deti. a ze ona je este panna. inak neviem, kde sa v nej berie tolka naivita, ze vobec sklonuje slovo manzelstvo vo vztahu, kde sa k nej typek takto sprava.
a preco vlastne nesexujete v takomto uz dost dlhom vztahu?
ja som tam bola napr. uz pred 12 minutami a nepomohlo mi :/
Tu som niečo našiel skús toto fórum :D
-odkaz odstránený-
lebo ženy sa vôbec nevedia hrať :) ............................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
a teraz ho ide trafiť šľak
asi ta len chce manipulovat roznymi citovymi hrami na ktore mu skaces a vie, ze na teba vzdy zafunguju.
Ak sa mu tym vsetkym (ci napriek vsetkemu) podarilo dostat ta aj do postele, tak ma vyhrane.