hnevam sa

Príspevok v téme: hnevam sa
lujzza

Hnevam sa velmi a mrzi ma to. Pretoze viem,ze hnev je negativna emocia.Popisem preco.
Som na dochodku, byvam so synom a jeho rodinou. a proti nam byvali manzelia s malym synkom.
Pan ma teraz nieco cez 40 odhadujem,jeho zena mladsia.

S Panom som sa len zdravila a o pocasi. Pani mladej som obcas zabavila chlapca,ked mu isla
domov pre hracku, limonadu, bundicku.Nemozem dobre chodit, tak na tej lavicke aj obcas citam
porozpravam sa.
Dlho som o tom nevedela,lebo ziadne hadky u nich,nic podobne.Pan mal firmu,chodil pozde domov,tak ako je to teraz nutne.
Uz na jesen som videla,ze mlada, taka pekna zienka akosi chudne.naposledy uz na nej nohavice plandali. Naposledy ked som ju videla tak kost a koza a vpadnutata peknucka tvar.Chlapca dali do skolky a aj ona isla do prace. Ja sa nikdy nevypytujem,az mi niekto sam nepovie.
Po Vianociach sa odstahovala. Moj syn jej pomahal nosit krabice a vrecia do auta. Pocula som,ze do podnajmu a ze sa rozvadzaju,byt predavaju.
Asi pred mesiacom si tam pan nastahoval novu zenu. Asi teda tu manzelku vyplatil. Teraz jeho autiak stoji pred domom skoro stale.Pred dvere vyhadzuju krabice od pice. Nie su hlucni,len si pocas dna pustaju dzes a okna by uz boli pred rokom davno umyte a na dverach jarny vencek.
vzdy som bola naucena nechat ludi zit tak ako chcu. Ved aj necham. Ale mne starej ,ked ho vidim v hlave sa premieta strasne skarede slovo.to najskaredsie.A z nej sa mi zdviha zaludok. Uz sa mi tu aj zle byva a mam z vlastneho hnevu vycitky svedomia.Citim lutost a hnev. Su to normalne emocie, ale neviem to v sebe zpracovat.
A nechcem nikomu nic zle,iba sa odosobnit a nejde mi to. Som stara hlupana co nema nic na praci asi. Ako mam na to nahliadat? dakujem za odpovede co ma nebudu urazat.

rozv

a co? dobre to dopadlo. ten pan je ... a mladej zene sa urcite dari dobre kedze sa zbavila uz debila ktory ju trapil a bola v stave aky si videla
na syna urcite dostava vyzivne a nie malo aj ked ona bude musiet pracovat, no a ? zivot ide dalej. dobre to dopadlo a to co sa deje vedla to ignoruj. zi si svoje, nestaraj sa do ludi, hlavne nic nehovor! nevypytuj sa ak mas kludny zivot a chces ho mat nadalej, radim ti nechat to tak lebo sa zapleties do toho a mozes zazit riadne peklo so susedmi

medikamentus

toto mi nieco pripomina.

Hnev je normalna emocia. Pokojne si zanadavajte a o par rokov
budete bavit na lavicke dalse dieta. Neviete, ako velmi spolu
trpeli a ta mlada pani tiez najde svoje stastie v inom naruci.
Aj stare babky skaredo nadavaju??? :D