spanok

Príspevok v téme: spanok
spiacaprincezna

Neviem , ci aom jedina ,ktorej sa toto stava. Chodim do prace , ked pridem z prace, idem rovno spat. Som mlada, ale mam pocit, ze nezijem . Len prezivam . Tesim sa ,ked skoncim pracu, a mozem si lahnut a spat . Dpat, snivat , snivat o tom, ako chcem aby moj zivot prebiehal, a ked muaim vstat , som nestastna ze sa z tych krasnyvh bezstarostnych snov prebudim . Nechcem si siahnut na zivot, to nie.... je tu niekto , kto robil podobnu vec? AKO ste to riesili? :-( Takto moj zivot pokracovat nemoze:-(

medikamentus

Neviem, moze ist uz aj o depresiu alebo vyhorenie. Ja by som sa zasiel nechat vysetrit.
Vsetko dobre a dobru noc.

vaporwave

ja by som bola najradsej nonstop hore a uz aj 2 hod spanku mi niekedy pridu ako vela :D

lLily - ale to co autorka temy popisuje nie je hobby, ale len utek pred vlastnou neschopnostou robit aj mimo spanku veci kt ma rada .. kebyze pri tom ale ide u nej o lucidne sny, alebo nejake astralne cestovanie, to uz by som ako hobby nazvala :)

lLily

vacsinu zivota clovek stravi spanim a v praci

ja nevidim na spanku ako "hobby" nic divneho, hlavne ak clovoek nema ziadnu inu zaujimavejsiu zalubu...dokonca povazujem za vcelku fajn niektore zivotne etapy celkom prespat, ci uz je clovek mlady alebo stary