Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Som psychicky labilná

Príspevok v téme: Som psychicky labilná
Sunflower132

Ahojte,
mám taký problém. Som psychicky labilná. Naštudovala som si o tom niečo na internete a odborne sa to volá emocionálne-nestabilná porucha osobnosti. Už od mala ma všetko dokázalo rýchlo vytočiť, občas reagujem neprimerane, agresívne. Neviem veci riešiť s chladnou hlavou. Najviac ma hnevá, že si to odnáša hlavne môj priateľ. Veľmi ma ľúbi a povedala som mu o tom, že som takto chorá. Uvedomila som si to a chcem to riešiť.Ale myslíte, že to môžem riešiť so psychologičkou a dá sa to aj bez liekov? Nechcem užívať žiadne lieky. Ďakujem Vám za odpoveď.

Ipsik

A tiež to máš tak, že ti napr. tvoju chladničku stráži drak a tak, aj keď si si nič nedala? Má to aj svoje výhody, nielen nevýhody:-)

Ipsik

A nie je v tom rozdiel? Medzi psychickou labilitou a emocionálnou nestabilitou? Emocionálna nestabilita je citová nestabilita, že asi raz máš rada a potom nemáš rada. Bol by som hrozne zvedavý, že ako sa lieči emocionálna nestabilita. To sa dá? Asi by ti viac pomohla pretvárka ako liek. Ale z dlhodobého hľadiska to pre teba isto nebude pozitívum. Keď nemáš na priateľa náladu, tak sa mu vyhni, lepšie spravíš.