Psychofarmaká.

Príspevok v téme: Psychofarmaká.
nicon6

Zdravím. Chcem sa opýtať, či na liečbu vnútornej nervozity neexistuje iný liek ako antidepresívum. Totiž liečila som sa na depresiu, antidepresíva, ktoré užívam, narobili viac škody ako osohu. Náladu zlepšili, ale začala som mať triašku, ako keby sa mi vnútorné orgány triasli a tiež mi vyskočil dosť vysoký krvný tlak. Lekárka mi pridala ešte jedny antidepresíva. Preto sa chcem opýtať, či neexistujú iné lieky na vnútornú nervozitu ako antidepresíva. A čo si myslíte o psychiatričke, ktorej poviem, že tie lieky vyvolávajú u mňa agresivitu a ona povie, že to nie je z liekov. A v príbalovom letáčiku som vyčítala, že tie lieky ju spôsobujú a tým pádom zdvíhajú tlak. Vďaka za každú radu.

shelly92

Ahojte neviete mi poradiť užívam dlhodobo a úzkosť diazepam odkedy mi mama ochorela na rakovinu. A nemôžem dobre spať . Chcem lieky vysadiť ale bojím sa že mi bude hrozne , raz som to skúšala a potila som sa ,busilo mi srdce prišlo mi zle. Čoskoro mám ísť do zahraničia lietadlom. A neviem ako sa z toho čo najrýchlejšie dostať .Prosím pomôžte ,piste

Lujzza

Ak mas problemy s vnutornou nervozitou, ale nepocitujes uzkost a depresiu, tak sa tiez cudim, ze to riesis s psychiatrom a antidepresivami. Mala by si zacat u psychologa, pokusit sa pomenovat problem a zacat ho riesit v hlave a cinmi. Pripadne, ak nemas problemy so situaciou v praci, rodine , vztahoch a ine /co by bolo dost v dnesnej dobe ojedinele :), tak je tu este neurolog, pripadne endokrinolog. Nie som medicinsky vzdelana, ale skus aj ine moznosti.

gabona1

Ja nevidím nič zlé na antidepresívach, vo väčšine ľuďom pomôžu. Myslím, že človek, ktorý ich naozaj potrebuje, ich nenahradí ničím iným.

Ipsik

A ešte keď si na to dáš loka, tak potom virtuálneho nepriateľa zbiješ aj počas spánku, aj keď si ruky, nohy dolámeš. Ani to potom nie je problém. Tiež si myslím, že najprv si mala ísť k psychologičke a tú čiapku s prúdom si môžeš kúpiť aj na domáce použitie. Sedíš doma, púšťaš si hudbu, do hlavy prúd, podľa potreby:-)

WHISPER

prečo si to hned riesila s psychiatričkou...? ked ona ma z toho biznis ze ti tie lieky napise???
najprv si mala chodit ku psychologicke , nejake tie dychove cvicenia....
je mnozstvo liekov... napriklad Neurol ale je návykový, takze ten by si si mohla dat mozno 3x do tyzdna ale nie denne..ked to potrebujes..
a nie zrat denne antidepresiva ked depresiu ani nemáš...

a odstranit zo zivota to čo ta znervoznuje.. citovych upirov,...atd