No mne ti niekedy tiež vŕta hlavou, kde sa na to dá zobrať.
My sme mali veľkú svadbu, máme veľkú rodinu. Ale všetko, čo sa dalo, sme si robili sami (okrem jedla a hudby v prvej polke večera).
obrúčky sme zdedili, kaderníčku, líčenie - to som všetko vynechala, šaty mi šila kamoška, nemali sme ani tortu, alkohol nám doviezli kamaráti, kvetiny sme zbierali s kamošmi na poli, výzdoba bola úplne DIY a predsa nás to vyšlo dosť.
Je pravda, že sme si predtým odložili, cca tretinu nám prispeli moji rodičia a tretinu manželovi rodičia, za čo sme im veľmi vďační, ale nerátali sme s tým vopred. No a potom v príspevkoch na dary sa nám to vrátilo cca z polky (polka našeho vkladu).
Popravde, dodnes nechápem, ako sme to zvládli :D boli to fofry. No ale keď sme to plánovali, tak som brázdila rôzne stránky, a tie veci, čo som videla - výzdoby auta, limuzína, svetelné steny, jedlá torty, špeci darčekové koše pre hostí atď atď - to som si nevedela, ako to môže výjsť - veď to musí byť tak 10 000 eur. Ale väčšina sú to gýčové zbytočnosti - svadba stojí alebo padá na ľuďoch, jedle a na hudbe.