Je môj priateľ lakomy ?

Príspevok v téme: Je môj priateľ lakomy ?
Karla963

Neviem ako písať na fóra ale už dlhšiu dobu mi vŕta hlavou či je správanie môjho priateľa normálne alebo je lakomy? Moj brat je k svojej priateľke zrejme až prilis štedrý všetko jej kupuje všetko platí tak neviem či len nemám vysoké nároky. Sme spolu skoro 3 roky nebývame spolu ja studujem takže nemám príjem len čo si ušetria čo mi dajú rodičia on je starší má dobrý príjem byť všetko. Na začiatku má hrozné hyckal a snažil sa teraz už tak nie ako keď ideme von tak platí on to už beriem ako samozrejmost. V minulosti som často urobila nákup a varila ale dosť ma to zaťažovali a tak som mu povedala že keď som u neho nech potraviny idú na neho. Tak sa snaží mi dávať ale často na to zabudne. Kúpi mi niečo len ak mám sviatok inak nič kamošky dostávajú od priateľov ktorý majú oveľa nižší príjem darčeky oblečenie ja nič. Dovolenku sme si naplánovali teda on ju navrhol ale ideme napoli. Brat priateľku vzal na dovolebku, kúpil jej zimnú výbavu na lyže a stále jej dáva darčeky. Ja ho ľúbim ale cítim sa menej cenná. Často na dotaz k tomu koľko sme niekde minuli a tak. Neviem čo s tym ja som šetrná od výchovy ale zároveň by som milovanej osobe davala všetko. A on takto zrejme nepremýšľa alebo len nepremýšľa tak so mnou.