Som Lezba...?

Príspevok v téme: Som Lezba...?
Klara93

Ahojte. Nebudem klamať. Mám 13 rokov. Chodím normálne do skoly, kamarátov mám aj rodinu všetko v pohode ale keď začnem myslieť na svoju orientáciu sama neviem čo si mám o tom myslieť. Chodím do školy a mam par kamarátok. Chlapci v triede sa mi nepacia iba občas ked nejakého stretnem na ulici sa naňho zapozeram poviem že je pekný a to je všetko ale chlapci ma proste nepriťahujú . Horšie je to že už 3 roky som zamilovaná do svojej spolužiačky. Hrozna predstava je to že nikto nevie že som lezba a som do nej strašne buchnuta. Ona to nevie a je zamilovaná do chlapca z našej triedy. Priťahuje ma tým že je pekná a rozumieme si a občas trochu aj sexuálne. Mám taký pocit že baby sa mi páčia kvôli tomu že odmalička som chcela byť a ešte aj chcem byť chlapec. Stále si namyslam ze som chlapec a potom som zamilovaná do dievčata. Niekedy mám pocit že ju chcem pobozkať ale odradí ma to že ona do mňa nie je a ona nieje na dievčatá. Je strašne zlata ked plače a proste ked som s nou vonku som z nej na mraky. Ja som uz odmalička do dievčat už od škôlky. Viem že každý hovorí že mam ešte málo rokov ale mna už od 4 rokov priťahovali dievčatá, neverím tomu že moja homosexuálna orientácia sa ešte zmení. Prosím poraďte mi nejako normalne... Uz nevládzem v sebe držať že so mdo nej zamilovana od hlavy az po päty. Chcem jej to povedať ale bojím sa. Poraďte mi prosím.

TutanchámonxD

Nechaj tomu voľný priebeh a nikomu to zatiaľ nehovor a vonkoncom nie svojej spolužiačke. Máte 13 rokov a pochybujem, že by to vedela udržať v tajnosti. Vo vašom veku sú deti pojašené a takáto info by bola pre ich veľmi zaujímavá a skôr či neskôr by to tvoja spolužiačka vyzradila niekomu, pretože v takomto veku deti nevedia udržať tajomstvo.

Máš len 13 rokov, nevieš čo sa zmení keď budeš staršia a nastúpiš na strednú školu. Možno do tvojho života príde chalan, ktorý sa ti veľmi zapáči, že na nikoho iného nebudeš ani myslieť. Možno preto sa ti nepáčia tvoji spolužiaci v triede lebo nie sú tvoj typ.

Skús si ľahnúť na posteľ a poriadne sa nad tým zamyslieť a rozmýšľaj trošku nad tým. Dávaj si otázky čo sa ti páči na chalanoch. Možno na dievčatá vôbec nie si len jednoducho máš spolužiačku, ktorá je pekná a páči sa ti.

nicollette12

V tvojom veku je normalne ze spoznavas nove veci na sebe, je dobre ze si to vies priznat a si s tym zmierena, ale tej kamaratke to nehovor, vacsinou deti v tomto veku su zakerne, vysmievaju sa, sikanuju a nevedia nic normalne pochopit... a co ty vies, mozno ze neskor stretnes chlapca, do ktoreho sa tak zamilujes, ze uz ani nepomyslis na to, co si kedysi riesila...

debilneotazky

v živote su aj horšie veci,.. venuj sa radšej škole..
ked to dievca ma frajera tak na čo jej budeš vešat na nos že si do nej buchnutá?! aby si sa strapnila a bola na smiech?!

anonyme

ahoj :D viem ťa pochopiť mam takýto istý prípad ale moja najlepšia kamarátka je Bisexuálka vie o tom že som lezba ale nedokážem jej to povedať že som sa do nej buchla trvá to už par mesiacov ale ona ma chalana z našej triedy bojím sa ako by na to zareagovala keby že jej to poviem :(