Odvedy sa neviem pozbierat ...vravela som si ze sa mi to nestane ..ze ak som sa tu dostala budem bojovat o to aby som nepoletela.
Pridruzili sa mi potom problemy doma, s priatelom a lahsie zdravotne problemy a dostala som sa do fazy apatie kedy mi to zacalo byt jedno.
Znova sa pripravujem na prijimacie skúšky aby som ich uspesne spravila no chyba mi sebadovera ,su dni ked sa zacnem podceňovať a hnevam sa na seba aka som neschopna.
Ako by som sa s tym mala vyrovnat?
Vyhodili ma zo školy ktorú som nadovšetko milovala
ked mas zdravotné problémy, najprv tie rieš, toje vačsie tempona VS,alebo vybaj individualny, nedalo sa dohodnut. vieš kolko ludí nedokončilo, a su tu , rehocu sa z toho ani ich to netrapi, to nie je menejcennost že nedokončiš tak sa to vyvrbilo.Ked mas zdravotné problémy, a nestíhaš takpočkaj. neutečie nič, zdravi je prednejšie.
a prerušit sa nedalo, možno keby si to povedala že si chora bola tak ťa nevyhodia-nie je dobrý termín-nemala si kredit sa hovorí,ukončene určité veci, aby si mohla pokračovať. hlavne nič si z toho nrob, su doležitejšie veci.na svete.
ked mas zdravotné problémy, najprv tie rieš, toje vačsie tempona VS,alebo vybaj individualny, nedalo sa dohodnut. vieš kolko ludí nedokončilo, a su tu , rehocu sa z toho ani ich to netrapi, to nie je menejcennost že nedokončiš tak sa to vyvrbilo.Ked mas zdravotné problémy, a nestíhaš takpočkaj. neutečie nič, zdravi je prednejšie.
a prerušit sa nedalo, možno keby si to povedala že si chora bola tak ťa nevyhodia-nie je dobrý termín-nemala si kredit sa hovorí,ukončene určité veci, aby si mohla pokračovať. hlavne nič si z toho nrob, su doležitejšie veci.na svete.
elmi ja ta uplne chapem aj mna vyhodili s vs ale pre zdravotne problemy tiez som sa s tym dlho nevedela vyrovnat... potom som si nasla pracu a dnes uz studujem externe popri robote a uz budem koncit :) nedaj sa odradit zivot je bohuzial niekedy strasne nespravodlivy ale nesmies sa vzdavat ! :) drzim ti palce!! dnes si mozes studium spravit prakticky hocikedy aj ked budes starsia :)
Nesprav chybu že to odložíš na neskôr.Najlepšie sa vrátiť čo najskôr kedy sa dá.Neskôr sa už ťažšie prinùtiš.Podporiť v tomto by ťa mala rodina poprípade priateľ.držim palce.
na ktorom stupni ta vyhodili?
že už nebude prepadavanie.v skolach.
Chod sa spýtať čo sa deje a dorob si veci tam, nech ťa prijmu spať.
dovod ze ta vyhodili?
Nato ludia vymysleli alkohol a drogy. Nic sa neboj este horsie veci ta cakaju.