Dobrý deň. Mám problém s potením. Najhoršie je to pod pazuchami. Je to dosť nepríjemné, lebo smrdím. Sprchujem sa pravidelne a ani žiadny dezodorant nepomôže, ani parfém. Prídem do školy a tričko pod ramenami je už prepotené. Hrozne je to potom cítiť. Pod pazuchami sa holím, už neviem čo mám robiť. Skúšala som rôzne spôsoby, ako sa toho zbaviť, ale nič nepomáha. Mám 18 rokov, takže to asi bude pubertou. To je jedno... Prosím vás, poraďte mi niečo, už som z toho zúfalá. Vopred ďakujem.
Potenie
Alebo skus sa pravou rukou chytit za nos, lavu prevliest cez pravu, mavat nou, poskakovat na lavej nohe v smere hodinovych ruciciek a pritom pricat "baba bum, hop salala!"
Skús si podpazušie natierať kokosovým olejom a hol sa každý 5ty deň
Ani nevim ci mastne jedla ako skor strasne korenene a slane jedla. Inak proti poteniu je antiperspirant. Dezodorant ti len rozklada pot este predtym ako to spravia bakterie aby nesmrdel.
Potit sa budeš tak či tak len ked chceš aby to nepachlo obmedz masne jedla.Urob si na 2 dni dietu a uvudisi potom nič z teba smrdieť nebude.
Skus driclor alebo eucerin 72 hodinovy, obe kupis v lekarni.Pozor nepouzivat na cerstvo ohelene podpazusie a najlepsie pouzivat na noc pred spanim.Zabera pekne zo zaciatku nanasat kazdy den potom staci udrziavacka raz dvakrat do tyzdna.