Ahojte už mám dlhšiu dobu psychické problemy,pred rokom mi zistili zápal žalúdka a od vtedy sa to všetko tahá dole vodou, stále si poviem že mi je zle a potom mi aj bude koli tomu velmi casto vymeskavam skolu....nebavi ma nic nemam ziadne zaujmy ziadne konicky najradsej by som sa zavrela do izby a lezala, pred polrokom som sa zoznamila s chlapcom s ktorym som neskor chodila psychicky ma vydieral zakazoval a nie raz udrel po ukonceni som sa citila este horsie a zdravotny stav sa mi zhorsil tak ze som sa dostala na infuxie do nemocnici.....nebavilo ma nic lezala som a vkuse plakala....pred mesiacom som spoznala dalsieho chalana ktory vedel o tom ake mam problemy co mi robil byvali a som ho prosila nech mi neublizi verila som mu a bol mojou spriaznenou dusou ....po mesiaci randenia krasnych slov mi napisal ze je koniec ze ma nedokaze lubit....a este den predtym mi vyznaval svoje city ......toto ma dostslu uplne otvorila som sa cloveku verila mu a hnusne ma vyuzil a odkopol ani vysvetlenie......teraz som na to psychicky zle vsetko na mna dolahlo uz ma nebavi zit...... Prosim poradte mi co mam robit k psychologovi nechcem ist nepoznane neake sposoby ako sa z toho dostat ci uz osobnych alebo zdravotnych problemov