Ahojte.Som taka smutna ,chceli by sme mat dietatko ale sa nam nedari uz som aj bola na nejakych vysetreniach ale zatial bolo vsetko ok.neviem co mam robit pporadi mi ni9ekto
co mam robit?
Ahoj,Sabrina. Obavy vraj treba mať až po 2 rokoch neúspešných pokusov o otehotnenie. Neviem síce, koľko sa snažíte vy, ale je pravda, že by sa mal dať vyšetriť aj partner - aspoň základné veci, aby ste si boli na istom, a ak bude všetko ok, tak je to potom naozaj už len o psychike. Neviem či veríš na psychotroniku a systém liečby, ktorý hovorí, že všetky zdravotné problémy vyplývajú z toho, ako sa človek, ktorý ich má, správa, ale ak áno, tak vedz, že problémy s otehotnením sú prejavom toho, že človek má strachzo života - ani nie tak z toho bábätkovho, ale zo svojho. Treba mať rád samého seba a veriť, že všetko chce svoj čas. Nebojovať s tým. Držím palce.
hlavne pred milovaním nemyslite na to, že či sa to podarí, alebo nie, ale riadne si to užite!!! Dôležitá je psychika, a treba sa naladaiť na to, že sa to podarí, a bude to krásne.
na dietatko su daja ak ty si v poriadku,treba vyšetrit manžela.Možno to ešte príde.Posledná nádej je asistovaná reprodukcia.Mám známu na 2 krát im to vyšlo.Hlavu hore.