jem ho dost vela, do caju, tak mam obavy, dakujem
pribera sa z medu?
Z toho kusku čo tam daš? nie, ale nemožeš dať med do horúceho čaju, lebo musiš počkať do 40 st.ma opačne učinky zdravia.Med je zdravý
Z toho kusku čo tam daš? nie, ale nemožeš dať med do horúceho čaju, lebo musiš počkať do 40 st.ma opačne učinky zdravia.Med je zdravý
Pri mede ako aj pri cukre záleží od množstva....Ak niekto zje za týždeň pol pohára medu, tak z neho pravdepodobne aj priberie...Treba používať zdravý sedliacky rozum....Stačí si odmerať hladinu cukru po každodennom jedení medu.....
co ma ebook s medom?
dakujem za info.
aj tu steviu si kupim, ked uz budu predavat a dam na balkon, dobry napad.
mne nieco asi v organizme chyba, ked sa neviem dojest medu. a ten grgulovej mi tiez nechuti, ta ochutnavka v obchode mi chutila, ale ten v pohari je strasne sladky. uz nebudem vymyslat a kupim si ked tak tak len toho irhu. z toho som ani tak nepriberala.
*tak* si slaď stéviou
Med obsahuje cukry glukozu a fruktozu su to jednoduche cukry, je zdravy obsahuje mineralne latky, vitaminy, enzymi atd, podla druhu medu a oblasti z ktorej pochadza.Slovensko ma kvalitne medy najkvalitnejsi vyzivovo je tmavy lesny medovicovy med no tento druh nie kazdemu chuti.Dalej velmi zdravy je med repkovy boli preukazane liecive ucinky na prostatu.Agatovy med je vyzivovo slaby obsahuje viac fruktozy a vela vody ale chuti najlepsie do caju kavy pretoze nemeni chut napoja.Kludne si slad napoje medom, ale je to cukor a vo vacsom prijime sa z neho tak isto pribera.
Pribera sa ked prijmes viac kalorii ako vydas. Neexistuju potraviny z ktorych sa pribera a z ktorych sa nepribera. ide o to kolko zjes a kolko vydas. A med je skoro cisty cukor takze ma vysoku kaloricku hodnotu
Aj ja si myslim, ze je zdravy, ale niekde som citala, ze to su jednoduche cukry a treba sa im vyhybat.
Teraz mam od Irhu agatovy, od Grgulovej borovicovy a agatovy, z obchodu Tiger bulharsky agatovy, acacia - ten je otrasny, sladky, o nicom. Najviac mi chuti a najviac kupujem ten agatovy od Irha. Ale neviem, nakolko je kvalitny. Este som mala agatovy s nejakou madarskou etiketou zo starej trznice z ba.
Tak to si ma nepotesil, ze do caju nie. Ale asi s tym treba prestat, len to bude tazke.
Med je zdravy, len ked sa je nalacno, na prazdny zaludok.
Dalej, napis mi, aky med mas. Vacsina medov je podvod. Musi byt od slovenskeho vcelara, poctiveho a to este takeho, co ho nezahrieva nad 50 stupnov, ked ho dostava do tekutej formy. Vacsina pancuje, a zahrieva... vcelari navzajom casto bojuju, ociernuju sa... poctivych ludi ubuda.
K jedlu a po jedle (do caju) si med nedavaj, je to nezdrave. Tazko povedat, ci sa z toho pribera, ale zdrave to nieje.