Pôrod zvonom

Príspevok v téme: Pôrod zvonom
Maaajka

Pred 10 dňami som porodila, ale môj pôrod nebol bez komplikácií. Pri pôrode sa vyskytli problémy, takže nakoniec som synčeka porodila za pomoci zvonu. Malý má zdravotné problémy - mozgové krvácanie, očká sa mi rozbiehajú a je čiastočne ochrnutý. Chcela by som sa spýtať, či máte niektorá podobné skúsenosti a či sa podarilo stav navrátiť do normálu? Je to moje prvé dieťa, mám 25 rokov a som totálne neskúsená v tejto oblasti.

medikamentus

Ja sa velmi nevyznam, ale moja sestranica rodila zvonom a dietatko malo
dokonca posunute hemisfery, ale vsetko dobre dopadlo. Hadam som aspon
dodal trochu nadeje.

S_O

Lepšou alternatívou sú kliešte, tam spôsobia menej problémov. Podľa mňa sa mohli rozhodnúť pre sekciu, však aj pri komplikovaných pôrodoch sa zvykla bežne robiť, ale teraz je to už v podstate jedno.
Maaajka, skús sa popýtať v rehabilitačnom centre Adeli v Piešťanoch, tam pokiaľ viem (z médií) dokážu robiť zázraky, len neviem, či ešte maličký nie je príliš malý na takúto rehabilitáciu.
Držím vám veľmi palce, nech zvládnete všetko v pohode! Kľudne sa pýtaj, snáď niekto prežil niečo podobné, alebo Ti vie poradiť.

vikky

Maajka neotravujes ,len sa pytaj mozno ti tu da niekto radu ,ale ked lekari hovorili ,ze bude dobre ,tak musis verit ze bude moja .Velmi vam drzim palce .

Niekto ja

Cudujem sa ze v dnesnej dobe lekari takto hazarduju so zdravim dietata.Preco sa nerozhodli pre sekciu, ked videli ze porod je komplikovany, ved zmrzacili zdrave dieta.By som tim fuserom ruky nohy dolamala kebyze mi takto urobia porod.Ved im je to jedno nieje to ich dieta tak co, nech sa matka a stat potom stara o take postihnute dieta.Hanba nasmu lekarstvu, aj doktorom cest vynimkam.Vsetky opuchy krvacania do mozgu maju trvale nasledky bohuzial, len doktori vam to nepovedia.

Maaajka

Boli sme už u 3 neurológov, vraj je to vratný stav, len si vyžaduje intenzívnu rehabilitáciu. Vraj, je to následkom krvácania do mozgu. Už som z toho zúfalá, má 10 dní, pomaly začíname rehabilitovať, ale bojím sa, aby som nič nepokazila, preto otravujem tu na fóre.

vikky

Maajka ,podla mna to nie je normalne ja som tiez rodila podobne ,ale vakuom ..nikdy viac,moj syn mal opuchnutu hlavicku a chodili sme na kontrolu ,kazde dva tyzdne,kym nebolo vsetko v poriadku a lekari co nato hovoria?