Mám bývalú spolužiačka zo strednej, ktorá porodila pred mesiacom. Odvtedy síce hádže fotky na Facebook, Instagram, proste všade kde sa to iba dá, ale tak, aby tváričku malého nebolo vidno. Vraj, cenzúrujú fotky a to iba preto, lebo malý je iný ako ostatné deti. Ona má ukončenú bežnú VŠ, žije s priateľom, ktorý končí toho roku medicínu. Netuším prečo je jej dieťa iné ako naše, alebo prečo vôbec ponižuje naše deti. Pri svojich statusoch sa skôr zameriava nato, čo nové, drahé opäť kúpili. Akonáhle však dá niektorá z nás fotku vlastného dieťaťa, tak ironicky komentuje, ale podľa nej je len humorná.
Aký máte nato názor?
"Ukrývanie" dieťaťa
Nechápem na čo vôbec to riešiš :)
Ochrana súkromia je úplne normálna vec, naozaj sa všetko, čo dáš na FB, dá zneužiť. Dieťa ste nevideli, čo ty vieš, či nemá niečo na tvári (výrastok) alebo niečo s očami alebo ja neviem čo.. Je to jej život, tak ju nechaj na pokoji. A keď ti vadí, že ti ironicky komentuje foto tvojho dieťaťa, tak ju vymaž z tých, čo si foto môžu prezerať. Ja vo FB tiež nevidím význam, nemám ho roky a som spokojná...
Preco niektori vycapuju vsetko na Facebook? No preto, lebo existuju ludia ako zakladatelka tejto temy, ktore si idu mozgove bunky (vsetky dve) zodrat rozmyslanim nad nepodstatnymi kravinami.
nechapem preco dnes kazdy musi vsetko vesat na net... ja nemam facebook a napriek tomu zijem plnohodnotny a spokojny zivot.. ved je to tam aj tak same pokrytectvo neuprimne komentare ludia maju v priateloch tych ktorych vobec nemaju radi ale tam sa tvaria ze ano cele je to jedna pretvarka bez ktorej sa mi zije lahsie...
vycapit fotku svojho dietata na facebook ci inu socialnu siet, vyzaduje fakt riadnu davku narcizmu
Och, a to vás všetkých žerie, že sa tomu dieťaťu nemôžete pozrieť do tváre? Ona, ani vy nie ste za to platení, aby ste tam zavesili všetko, čo máte. Aj keby bolo dieťa úplne v poriadku, tak ho tam nemusí capnúť a vás to nemá ani čo zaujímať.
Mám jednu známu, ktorá má síce už takmer 2 ročného synčeka, ktorý má nejaké problémy s bedrami a zásadne ho do mesta nenosí. Vonku sú s ním iba tak na dvore, keďže bývajú v rodinnom dome a ak v meste, tak ich viem stretnúť maximálne v zahraničí, nakoľko bývame pár km od hraníc. Ma napadá, či nemôže mať nejaký problém?
vela ludi nema zmysel pre humor, chapem, ze ta jej ironia moze nasierat
ale nerozumiem, ako je iny, ci naozaj, ci len ona si mysli
Ze sa nad sebou zamysli, co riesis.