Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Boľavé srdce

Príspevok v téme: Boľavé srdce
Ukrdolmisrdce

Dobrý deň, rozhodla som sa sem napísať čo ma trápi už dlhšiu dobu a zároveň Vás poprosiť o Vaše rady. Minulý rok som sa zaľúbila do jedného chalana, bolo to krásne, no žiaľ aj veľmi krátke. Sklamal ma.......zranil moje city. Bolelo ma to, no nechala som ho ísť nech si žije svoj život. Trápila som sa veľmi, že to takto dopadlo. Už som sa s tým zmierila, odpustila som mu a nič zlé mu neprajem aj keď sa takto zachoval. Bolo to pre mňa veľmi ťažké obdobie.. Problém je v tom, že ho mám napriek všetkému rada ..... skrátka ho stále ľúbim. Skúšala som zabudnúť, no zistila som, že úplne zabudnúť na neho nikdy nedokážem. Chcem sa teda spýtať najlepšie tých, čo prežili niečo podobné, či sa dokázali niekedy časom skutočne zaľúbiť a opäť milovať celým srdcom. Bojím sa, že to v mojom prípade nebude až také ľahké.

lantalia

Ono to nechce nic ineho len cas na to aby si zabudla a posunula sa inam. Nejdes niekoho kto ta bude lubit neboj len to chce cas.

Avril Lavigne

Musis dat tomu tolko casu kolko len bude mozne a ver ze pride niekto iny. Mozes sa snazit zabudnut kolko chces, nedokazes to. Myslim, ze to nikto este nedokazal.

Nechtěla jsem tě políbit
Nechtěl jsi se zamilovat
Nikdy jsem ti nechtěla ublížit
Nikdy jsi nechtěl aby to znamenalo tak moc
Tiše, tiše teď

Chtěla jsem tě držet
navždy vedle sebe
Víš že pořád chci
A všechno co jsem chtěla bylo věřit
Tiše, tiše teď

Tak běž, žij si svůj život
Tak běž, řekni sbohem