Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Boľavé srdce

Príspevok v téme: Boľavé srdce
Ukrdolmisrdce

Dobrý deň, rozhodla som sa sem napísať čo ma trápi už dlhšiu dobu a zároveň Vás poprosiť o Vaše rady. Minulý rok som sa zaľúbila do jedného chalana, bolo to krásne, no žiaľ aj veľmi krátke. Sklamal ma.......zranil moje city. Bolelo ma to, no nechala som ho ísť nech si žije svoj život. Trápila som sa veľmi, že to takto dopadlo. Už som sa s tým zmierila, odpustila som mu a nič zlé mu neprajem aj keď sa takto zachoval. Bolo to pre mňa veľmi ťažké obdobie.. Problém je v tom, že ho mám napriek všetkému rada ..... skrátka ho stále ľúbim. Skúšala som zabudnúť, no zistila som, že úplne zabudnúť na neho nikdy nedokážem. Chcem sa teda spýtať najlepšie tých, čo prežili niečo podobné, či sa dokázali niekedy časom skutočne zaľúbiť a opäť milovať celým srdcom. Bojím sa, že to v mojom prípade nebude až také ľahké.

taprvaprava

este si zabudla odpisat Predposlednemu :))))
30 rokov mysliet na jednu bytost ktora na vas prdi je dost dlho. Pridajme este dalsich 29 a je to uz vlastne do smrti.Pekne vyhliadky.Gratulacia.

divocina1

tá krátkodobá pamät je veru fantastická vec :-) mne sa týmto smerom upravila po liekoch a veru ked si človek nič nepamatá má tento svet aj radšej :-) týmto dakujem mojmu pánovi doktorovi pravdu mal že sa mi polepší a budem po jeho pilulkách optimistkou :-) už len schudnúť a bude po všetkých mojich trápeniach a chmárach :-)

Ukradolmisrdce

Mesačný princ: Máš úplnu pravdu. Je to taký začarovaný kruh, lebo na jednej strane by som chcela ešte zabojovať a spraviť pre to maximum, aby som si to nevyčítala. No na druhej strane už to sklamanie, smútok a bolesť nechcem nikdy viac zažiť nakoľko mi trvalo veľmi dlhú dobu kým som sa z toho ako tak dostala a aj tak to stále nie je zďaleka na 100%.

Mesačný princ

Ukradolmisrdce -tými občasnými stretnutiami ti dáva život šancu sa niečo naučiť. Naučiť sa zvládať svoje srdiečko, zvládať bolesť a postaviť sa zoči voči problému, ktorý máš a cez ktorý sa nevieš preniesť (bolesť a strach)

Pýtaš sa či dať šancu a či niečo začať? Na toto ti tu nikto neodpovie, pretože nie sme ,,ty,,!

Len dávaj pozor, aby si svojmu srdiečku neublížila ešte raz.

Ukradolmisrdce

Občas sa vídame, pozdravíme sa, aj sa snažil navodiť spoločnú reč. Čo by ste urobili na mojom mieste? Mám ešte zabojovať? Týmito činmi mi nepomáha na neho zabudnúť. Neviem ako ďalej...:-\

Predposledny

Rok je krátka doba na zabudnutie .Ak k nemu cìtiš prìťažlivosť môže sa stať že to nikdy neprejde.Preto hovorìm nikdy lebo ja myslìm na jednu ženu už 29 rokov každý deň.Medzi tými rokmi som sa oženil ženu svoju milujem máme dospelèho syna ale myslím na jednu ženu každý deň.

Mesačný princ

Každá takáto skúsenosť zanechá ten kus srdiečka v tom druhom a nikdy sa ti už nevráti. Dá sa zamilovať opakovane ale vždy bude chýbať obom to, čo ste si navzájom venovali.

Ipsik

One love, one life, možno všetko ostatné je len pretvárka a zabíjanie času. Možno nie, ale skôr áno:-( Treba mať asi krátku pamäť, to sa potom ľahšie žije, tak je to už len o spomienkach, aj keď nie vždy veľmi pekných.
Ale aj hádzanie tanierov, nožov a kusov nábytku po sebe môže byť príjemný zážitok najmä vtedy, keď ťa netrafia:-)