dobrý deň
chcela by som poprosiť o radu...pred polrokom som stretla s chalanom ktorého som poznala už na základnej ...teraz sme sa stretli ja mam 20 a on 21....začali sme si písať baviť sa ja som si naňho zvykla no on chvíľami sa správal akoby ma chcel chvíľami zas nie držal si odstup nechcel nič viac ako kamarátstvo pretože myslel že ma spoznal za okolností podľa ktorých si myslel že mám chalanov na zábavu...vedela som, že sa nehrnie do vzťahu aj kvôli predošlému sklamaniu tak som ani nič neočakávala od neho no čim ďalej tým viac sme si rozumeli chápali sa, chodili spolu s kamarátmi von i keď občas prišli nedorozumenia a on vtedy ignoroval no vždy sa to vyriešilo a bolo to stále krajšie ja som začala k nemu niečo cítiť...nedávno sa mi priznal, že ku mne cíti a vedel by si predstaviť niečo viac, že je rád že ma mohol spoznať a zistiť nie som taká ako si myslel....priznali sme si že sa ľúbime a povedal že dlho čakal odo mňa niake vačšie náznaky citov no ja som ich skrývala. bola som zaskočená no šťastná ´že sa to takto vyvinulo....no netrvalo to dlho...bola som uňho od vtedy ostal ku úplne uzatvorený...skúšala som mu písať čo som spravila zle ...tušila som , že to môže byť mojim správaním mala som výčitky prišlo mi že som sa správala akoby mám k nemu blízko len po fyzickej stránke a neprejavila som city, no ja ho skutočne milujem, neviem možno som bola otravná skúšala som zistiť čo je chybou no on povedal len že sa nehnevá a nevie z kade mám také veci....predtým to vždy pochopil a bavili sme sa ďalej...a teraz ...jednoducho cítim, že som ho sklamala a strácam ho...neviem žo mám spraviť aby mi skutočne uveri...bojím sa že písaním to nenapravím a preto chcem isť k nemu a povedať mu to do oči....myslíte je tam šanca aby mi uveril ?? nedokážem to nechať celé len tak plávať...zaleži mi na ňo a viem že je citlivý a sklamala som ho tým...prestal veriť že ho ľúbim
ďakujem za rady :) ak ten sloh vôbec niekdo prečíta ...
sklamala som ho...ako mu dokažem, že ho naozaj ľúbim
Mne stale chyba dôvod preco si ho sklamala.Co si urobila?Nerozumiem tomu.
bože dievča! len sa mu nevtieraj...
nechaj ho tak , nevypisuj mu, neplaz sa za ním... neuháňaj ho, nechaj mu priestor,... ked si vo svojej hlave uvedomí chlapec čo chce ozve sa ti sám, ak ťa naozaj chce...
alebo vieš X chlapov nemá problem hrať divadielko ešte ti aj do očí klamať že ťa ľúbi len preto aby ťa dostal do postele... a po sexe zrazu ochladne a odľúbi sa...