dobrý deň
chcela by som poprosiť o radu...pred polrokom som stretla s chalanom ktorého som poznala už na základnej ...teraz sme sa stretli ja mam 20 a on 21....začali sme si písať baviť sa ja som si naňho zvykla no on chvíľami sa správal akoby ma chcel chvíľami zas nie držal si odstup nechcel nič viac ako kamarátstvo pretože myslel že ma spoznal za okolností podľa ktorých si myslel že mám chalanov na zábavu...vedela som, že sa nehrnie do vzťahu aj kvôli predošlému sklamaniu tak som ani nič neočakávala od neho no čim ďalej tým viac sme si rozumeli chápali sa, chodili spolu s kamarátmi von i keď občas prišli nedorozumenia a on vtedy ignoroval no vždy sa to vyriešilo a bolo to stále krajšie ja som začala k nemu niečo cítiť...nedávno sa mi priznal, že ku mne cíti a vedel by si predstaviť niečo viac, že je rád že ma mohol spoznať a zistiť nie som taká ako si myslel....priznali sme si že sa ľúbime a povedal že dlho čakal odo mňa niake vačšie náznaky citov no ja som ich skrývala. bola som zaskočená no šťastná ´že sa to takto vyvinulo....no netrvalo to dlho...bola som uňho od vtedy ostal ku úplne uzatvorený...skúšala som mu písať čo som spravila zle ...tušila som , že to môže byť mojim správaním mala som výčitky prišlo mi že som sa správala akoby mám k nemu blízko len po fyzickej stránke a neprejavila som city, no ja ho skutočne milujem, neviem možno som bola otravná skúšala som zistiť čo je chybou no on povedal len že sa nehnevá a nevie z kade mám také veci....predtým to vždy pochopil a bavili sme sa ďalej...a teraz ...jednoducho cítim, že som ho sklamala a strácam ho...neviem žo mám spraviť aby mi skutočne uveri...bojím sa že písaním to nenapravím a preto chcem isť k nemu a povedať mu to do oči....myslíte je tam šanca aby mi uveril ?? nedokážem to nechať celé len tak plávať...zaleži mi na ňo a viem že je citlivý a sklamala som ho tým...prestal veriť že ho ľúbim
ďakujem za rady :) ak ten sloh vôbec niekdo prečíta ...
sklamala som ho...ako mu dokažem, že ho naozaj ľúbim
...práve, že ja sama neviem či som spravila niaku chybu a ak môžem len tušiť. ak ma komplexy kvoli postave myslim že mohol vidiet že ho mam rada takeho aky je...o skusenostiach to nebude pokial mi veri bola by som jeho prvá možno sa toho nakoniec zlako lalebo som mu prisla naruživa a vlastne mi ani neveri....viem že je žiarlivy a snažil sa to skryvat a tvarit sa že v pohode. nieco podobne bolo už aj predtym vždy ked bol zaneprazdneny a bez nalady...vždy ignoroval a neriesil ze ja nic neviem až dokym ho to neprežlo...viem sprava sa sebecky teraz potom ako sme si priznali city mi to ale pride akoby to chcel stopnut alebo prerusit jednoducho sa zlakol že som až prilis naviazana a nie je si isty tym vsetkym.....ja som si myslela že teraz ked viem že je to vzajomne nemusime cakat dokym sa uplne spozname....on asi nie
....ja dovod nepoznam len tušim, hladam on sa stiahol a odmieta komunikovat tak ako bežne....
ďakujem Lollka :) skusim nadviazat znovu čisto kamaratsky vztah....a nevracat sa k tomuto..to je asi posledna možnosť pokial on o to stoji no ak nema na mna naladu to može spravit len čas ak vobec
Stale hladas chybu len v sebe ale moze byt chyba aj v nom. Ja furt neviem co take strasne si spravila, navrhla si mu sex ci chcela ho zviest ale to bolo az potom ako ste si vyznali city a okrem toho sa nepoznate dva dni, takze mi to nepride zas nejak predcasne. Co ma napada je moznost, ze sa toho zlakol ze si mozno prilis naruziva, ze mas s viacerymi chlapmi skusenosti, budes ho porovnavat a on z toho vyde nedobre. Alebo ho ma prilis maly alebo mu dobre nestoji. Ver tomu ze chlapi vedia mat velke komplexy. V kazdom pripade z toho co pises mi to pripada ze ma nejaky komplex v sexe a zlakol sa. Stiahol sa do ulity a radsej uz s tebou nechce nic mat ako by mal riskovat zlyhanie alebo vysmech z tvojej strany. Co mozes urobit, skus sa vratit zas do kamaratkej roviny, netlac na neho. Davaj mu najavo ze ho mas rada takeho aky je. Bud k nemu mila ale nevnucuj sa. Ak na teba nema naladu tak to respektuj a neries.
Isue ...myslis že už je neskoro??...ak ma ma rad nemože byt neskoro po par dňoch...ja som mu to dala najavo len prislo nedorozumenie....problem co som spravila ja a on ho nechapal...a on to neriesi...myslim že ak sa neozvem teraz potom bude neskoro
Ako mu to dokážeš? Pf, myslím, že už je neskoro
ďakuuujem :)
..ako som ho mohla spoznať viem, že to nebolo divadielko,vzťahy bral vážne. Je patrny no ked už šlo o city bol ku mne vždy uprimny. keby ma klamal len pre sex tak by to robil zbytocne...netlacil na mna a nemali sme sex.
dôvod asi ani nebol ...on bol zaneprazdneny bez nalady ...a ja som si to ako mi potom pisal zacala vysvetlovat tak že som asi niečo pokazila...vŕtala som sa v tom dostala vycitky....napisala som mu čo a ako sa citim...zhysterčila som...on nechápal ....viem chlapi neznasaju pitvanie blbosti otravuje ich to on sam pri nedorozumeniach a problemoch bol vždy flegmatik, ked sa ozval neriesil co bolo ...navyše za toto si možem asi ja
viem ze som mu už dosť dala najavo a hrdosť zrazila pred nim pod bod mrazu no neviem či sa to cakanim vyriesi ked prichadzaju dalsie veci ako ziarlivost, a možno sa zlakol ked videl že som sa nanho naviazala viac ako zatial chcel
...mám mu dať čas chvilu....čakať popripade sa ozvat neskor ja a neriesit minulost?
myslím, že už to dokazovať nemusíš.
Messje takto chlap nerozmysla. Ak tak sa vyhovori na nieco ine ale ak chce ukoncit vztah tak sa naskor neozve popripade vyhlasi ze k nej nic neciti alebo ma inu popripade povie ze chce kamaratstvo s vyhodami. Taketo ze to chce otocit je fakt skor domenou zien
Aha takze on chce v nej vyvolať vycitky,aby sa mu teraz plazila na kolenach?No ak je to tak,tak ...nie.Nechod za nim.Mozno je to aj tak,ze si uzil,dostal co chcel a teraz nevie ako ta poslat k vode,tak si nasiel.dovod,ze si ho sklamala.Nech sa ti ozve sam.Ak to neurobi,nechaj ho tak.Nic zle si neurobila.Mozno si sa poponáhľala ale ak by ta mal.rad,isli by ste dalej,vztah rozvijali.On ho chce ukoncit.
ahoj
no na niektoré veci je niekedy už neskoro, nechaj to tak
Messje mne to pride ze je to Manipulator... teda to sklamanie je ze mu neprejavila City ako keby jej die o nieco viac ako o pohlavny styk.
ja by som si na takehoto daval dobry pozor ked zu takto je schopny vycitat uplne hovadiny