Dneska som bol v lekani si vytiahnut 3xskatulku po 20 tabliet lieku na spanok a vraj sa moze predpisat pacientovi len na jeden mesiac co su teda len 2 skatulky...viete nieco o tom/?
Lieky na spanok novy predpis....
Vieš, chlapče, je pekné od Teba, že sa vieš poďakovať, ale... Ale viac by ma potešilo, ak by si neužíval vulgarizmy a k ľudom sa správal s rešpektom.
Ľudí ochotných nezištne pomôcť neznámenu nenájdeš na každom rohu. Každý jeden, čo Ti radil, vložil do to svoj čas, energiu a vedomosti. A neradili Ti zle. Lieky na spanie sú návykové. Tak sa nad sebou zamysli, aby sa Ti nabudúce nestalo to, že Ti tu nik neporadí.
Nakydal, si na ženy, skus trochu galantnosti.všetko dobre.
Jaja 15 tipovedala to čo my, že sa to maš pokušať prirodne riešit.
Zaleží ako pochopiš tie odpovede.Nerozčuluj sa.
Ked chceš dostaneš aj tri balenia v inej lekárni, musíš pobehať.
Ty potrebuješ slova povzbudenia, to sa ti pači.
Prajeme ti všetko dobre,ty sa ale najlepšie poznaš.Pekné dni a jar,
po zime sme všetci vyžmýkaný.
si nádherný človek
kycera- DAkujem :)...doteraz stym nemal nikto problem...ale aj tak dakujem ze si napisala k veci :)
Uplne ti rozumiem....Mama máva tiež obdobia, že nemôže spávať - je to des....u nej je to ešte horšie, keďže nemôže mať tbl na spanie....teraz sme boli u novej neurologičky, dala ná na vyskúšanie jeden liek - tiež na spanie, že teba vyskúšať, možno nebude robiť problémy....rady sú jednoduché: čaje na ukludnenie, magne B6, pohár piva pred spaním, tbl na prírodnej báze - výťažk z valeriány, medovky, šlaftrunk - medicinálne víno na spanie s výťažkami bylín, prípravok Nervamin, melatonín....Mama skúša upne všetko - občas zaberie jedna vec a občas si dá o 17-tej magneB6, o 18-tej čaj na ukludnenie, o 20-tej pohár piva a pred spánkom Nervamin(prírodné klapky-silice z bylín) a napriek tomu nezaspí...Je to vždy od rozpoloženia v akom je...Najlepšiu skúsenosť má ale s pohárom piva hodinu pred spaním alebo prípravkom nervamin....Na každého účinkuje niečo iné - treba vyskúšať....To s tým pivom som čítala niekde na nete, vyskúšali sme a občas to fakt funguje....Len zase nemôžeš to dávať stále a tiež by to mal byť len 1pohár piva max.2dcl...:o))
Nie je to žiaden "nový predpis"! Na jeden recept sa môžu predpísať len dve balenia toho istého lieku alebo dva rôzne lieky! A platí to už roky.
V lekárni postupovali správne, keď Ti dali len dve balenia lieku. Chybu spravil lekár, ak Ti predpísal viac ako mal.
kranolo--a kde v mojom prispevku je ze hladam pomoc ohladom spanku nejake typy triky ? what ?...co vam jebe ?
Prosím ťa nerozčuluj sa, človek sa ti snaží pomoct, my o tebe nevieme
nič, len si tam dal otazku, a my odpovedame.
tak si najdi priatelov, ktorý ta maju radi.
pozri sa ja mam Tazky stupen depresie tak mi prosim ta nepis taketo sracky....to mozno pomoze niekomu kto neni natom tak zle ako ja..a samozrejme som skusal chodit aj do prirody pravidelne a aj pred spankom sa poprechadzat rozne caje. a atd...racej napis nieco k veci k tejto teme
lieky maju vedlajsie učinky, a zvykol si si na nich, pomaly vysadzovat.
maju sa uživať pol roka viac nie, maš to riešiť inač.
a nie sa hrabat v sebe prečo lebo ...